Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Kit Cars Replicas >> Content

Hvordan bygge Kit Cars

byggesett biler er en hobby nytes av mange bilentusiaster. Mange kit biler er inngått konkurranser. Hvis du akkurat har begynt, vil du starte med et anerkjent selskap og en som gir rikelig med instruksjoner og støtte. Du må også bestemme hva slags kit bil du skal montere. Vil du plukke en klassiker fra 1930 eller 1960? Hvilken farge vil du at kit bil for å være? Du kan legge inn kit car klubber, og du kan også abonnere på et kit bil magasin, slik som den som er oppført i Resources. Byggesett biler er ikke lett, men det er en givende og interessant hobby. Du trenger
Kit Car stykker
Andre bildeler for eksempel en motor, girkasse (vil avhenge av kit)
Verktøy for montering
Sandpapir
spraymaling
Bolts

Vis flere instruksjoner
en

Bestill din kit bil. Når du får din kasse av kit car deler, kjøpe motor, girkasse og hjuloppheng, og muligens noen få andre deler, avhengig av hva din kit bil kasse inneholder. Du trenger en stor plass å jobbe på din kit bil inne slik at den er beskyttet fra vær og vind. Gå gjennom dine deler og merke dem slik at det er enkelt å finne og sette sammen bilen.
2

nivå og støtte rammen på bukker. Når det er på jack stands, gå over rammen med en stålbørste eller vinkelsliper for å fjerne skarpe kanter. Dette bidrar også gjøre rammen skinne hvis du skal vise din kit bil når du er ferdig med å bygge det. Du kan også spray male det. Når du er ferdig å male rammen, montere foran suspensjon komponenter. Du må også installere den nedre kontroll arm til fronten tverrbjelke, og deretter installere den øvre kontroll arm.
3

Finn en venn til å hjelpe deg å gjøre våren og sjokk installasjon. Det kan være den farligste delen av bygge et kit bil, så sørg for at du har en "spotter". Neste installere spindelen og tannstang. Når forstillingen er fullført, bevege seg til baksiden av settet bil og montere den bakre ende, samt fjærene og sjokk som er sammen med den bakre enden. Hold den vennen rundt for å hjelpe deg.
4

Kjør kritisk brems og drivstoffslanger neste. Sørg for at linjene ser ryddig når du er ferdig og at du ikke har noen knekk eller crimps i dem. Montere master brems sylinder og booster til rammen. Deretter ferdig med bremsene foran, bak bremser og nødbrems.
5

Legg hjulene neste og avslutt med drivstoffslanger, tank og bensinmåler. Legg rattet og noe å gå med styringen.
6

Installer motoren, etter at du har nøye vurdert hva slags motor du trenger å installere i din kit bilen når du bygger den. Bestemme om du vil kjøpe en smogged motor. Hvis du ønsker å unngå en smogged motor, må du kjøpe en som ble laget før 1974. Uansett bør du ta kontakt med statens Department of Motor Vehicles og se hva slags regler er nødvendig for motor du velger. Hvis du skal bruke en motor som er nyere, må du også kjøpe anti-smog utstyr.
7

Juster forhjulene og montere kroppen over alt du har bygget. Gjør dette nøye, og få hjelp av en venn. Deretter sand kroppen i forberedelse for maling. Til slutt, male det og sette på finpuss.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92738.html

Previous:
Next:

Kit Cars Replicas