Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Kit Cars Replicas >> Content

Hvordan bygge Kitcars

Bil amatører vanligvis kjøpe kit biler å inngå konkurranser eller for å konkurrere mot andre kit car entusiaster. Mens denne hobbyen kan være dyrt, er det ofte verdt prisen, og er en givende måte for bil entusiaster ikke bare å bygge bilen av sine drømmer, men for å forstå mekanikken i hvordan en bil er konstruert fra en veldig hands-on nivå. Du trenger:
Kjøpte kit car deler
Bildeler ikke i settet
Standard automotive verktøy
Spray maling
Metal-grade sandpapir
bolter
Nuts
male
Vis flere instruksjoner
en

Åpne din kit bil pakken i et trygt og lukket område med god plass, for eksempel en garasje. Ta inventar for å sikre at alle deler er inkludert, og sett dem til side. Les instruksjonene som fulgte med kit bil kasse for å finne ut hvilke elementer som må kjøpes, slik at du kan sette sammen bilen helt. For eksempel kan ikke kitet inkluderer en motor eller girkasse.
2

Monter rammen av settet bilen på en forhøyet struktur som gir god forbindelse til alle deler av bilen. Ved hjelp av metall-grade sandpapir, fjern alle skarpe metall poeng og jevne ut ujevne flekker på metallrammen før du fortsetter byggingen. Sliping forbereder også rammen for fremtidige maling jobber.
3

Installer forhøyet kit bilens fjæring komponent og øvre og nedre kontroll armer. Se i kit instruksjoner for detaljer om hvor du skal feste disse komponentene.
4

Installer sjokk og fjærer av suspensjon. Etterpå fullføre forhjulsoppheng ved å feste spindelen, tannstang. Sørg for at alle brikkene er riktig installert per kit car instruksjoner.
5

Monter bremsen og drivstoff linjer. Følg nøye med å sikre at disse linjene er ikke brutt, kutt eller krympet på noen måte. Fest de resterende brems komponenter, for eksempel master brems sylinder, bremser foran, bak bremser og nødbrems.
6

Monter hjulene på rammen. Forbindelsene til bremsene må være sikre.
7

Avslutt med drivstoff linjer ved å installere drivstofftanken og bensinmåler. Monter rattet også.
8

Installer motoren. Sørg du vurdert type motor dine kit car behov. Konsultere kit car instruksjoner for anbefalingene, eller referere til ulike kit car ressurser for å finne ut hvilken motor som er riktig for din kit bil. Ta kontakt med din lokale avdeling av motorvogner for miljø-og motorstøy forskrifter for å sikre bilen kan kjøres lovlig på gatene.
9

Juster hjulene før du fester kit bilens karosseri. Ved hjelp av sandpapir, glatte ut kroppen. Male kit bilen ønsket farge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92754.html

Previous:
Next:

Kit Cars Replicas