Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Kit Cars Replicas >> Content

Hvordan finne en Kit Car

Kit biler, noen ganger også kjent som replica biler, gir ofte lokke av high-end modell biler uten high-end kostnader. Fra eksotiske til tjenestefolk replica kit biler gi bilentusiaster med iøynefallende, hands-on moro og tilfredsstillelsen av å bygge en bil nesten fra scratch. Selvfølgelig kan du også finne et kit bil allerede gjennomført og bare nyte turen også! Instruksjoner
en

Sett det hele sammen. Først, hvis du kommer til å enten bygge eller finne en allerede ferdig kit bil, er det nyttig å forstå hva som er allment ansett for å være en kit car av kopi bilentusiaster. Egentlig et kit bil er en gjør-det-selv-produkt som er brosteinbelagte sammen fra deler av andre kjøretøy. Det kan komme i ready-to-montere form og mange er designet for å ligne (replikere) klassiske biler som en Cobra.
2

Utvikle som eksotisk utseende. Mange kit biler er bevisst utformet for å ligne mer eksotiske gjør for eksempel en Lamborghini eller en Porsche. Dette oppnås vanligvis ved å montere en glassfiber legeme på den allerede monterte ramme av en annen bil. Så du har kroppen stilen av et klassisk, men på en standard bil ramme. Ingen andre enn en bil ekspert noensinne ville vite forskjellen.
3

Hit klubbscenen. Nå som du har en grunnleggende forståelse av et kit bil, skal du ønsker å rådføre seg med andre eksperter og entusiaster før du kjøper. Den beste måten å gjøre det på er å finne en lokal kit bil klubb eller online kit bil klubb. En av de viktigste ressursene for kit car entusiaster, både for nybegynnere og veletablerte mavens, er TotalKitCar.com som har oppføringer for salg av kit biler, råd og linker til kit bil møter.
4

Sjekk ut den andre siden av dammen også. Siden mange kit biler er laget for å speile non-US gjør, er det også verdt å sjekke ut noen av de europeiske kit car områder for å få et fullstendig bilde av dagens kit bil scene. TotalKitCar.com er en primær kilde i Storbritannia som gir kit car fans med aktuelle artikler, kit bil nyheter og oppføringer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92730.html

Previous: No
Next:

Kit Cars Replicas