Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Kit Cars Replicas >> Content

Hvordan finne en kopi Bilmekaniker

Du kan være på utkikk etter en replika bil mekaniker til å faktisk bygge din replica kit bil for deg eller du kan bare trenger noen til å gjøre generelt vedlikeholdsarbeid. Uansett er det viktig å finne en kunnskapsrik mekaniker som forstår din bil og dine spesielle behov. Hvordan finner du en? Instruksjoner
en

Finn en replika kit bil klubb eller show i ditt område. Hvis medlemmene hadde sine replica biler bygget av en mekaniker, kan du se førstehånds hvor godt de sette bilen sammen og har mulighet til å spørre eieren spørsmål. Du kan også snakke med medlemmer som utfører mekanikere har generelt vedlikehold og reparasjoner bare og få sine meninger på kvaliteten på utførelse og service.
2

Finn ressurs på nettet. Replica bil informasjon er rik på nettet. Entusiaster villig deler sine råd og eventuelle erfaringer de har hatt med sine replica biler. Bruk elektronisk informasjon å finne replica bilmekanikere i ditt område.
3

Kontroller at mekanikeren du velger er sertifisert av Statens institutt for Automotive Service Excellence. Mekanikere som er sertifisert har gått ulike bilverksteder tester og har en viss erfaring. De må re-sertifisere hvert 5. år. Sertifisering er et godt tegn at mekanikeren er kunnskapsrike og profesjonelle.
4

Møt mekaniker og snakke om dine spesifikke behov. Still spørsmål for å sikre at mekaniker er kjent med kopi biler og forstår hva slags tjenester du trenger for ditt kjøretøy.
5

Velg en kvalitet kopi bilmekaniker og bygge et sterkt forhold til ham eller henne, slik at du har en pålitelig ressurs i årene som kommer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92733.html

Previous:
Next:

Kit Cars Replicas