Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Kit Cars Replicas >> Content

Hvordan bytter jeg bil Bass høyttalere med vanlige høyttalere ?

Valget i bilbransjen høyttalere er like stort som det valget du har i biler . Avhengig av merke , modell og stil på bilen din , kan du velge mellom høyttalere i forskjellige størrelser , former , funksjonalitet og lydkvalitet . Størrelse

Bestem høyttaler størrelsen du trenger. Hver bil har forskjellige krav til størrelse , noe som kan begrense dine muligheter. Sjekk bilens brukerhåndboken for å se bredden og dybden av høyttalerne du erstatter. Husk at det kan være en størrelse forskjell mellom fremre og bakre høyttalerne.
Hertz
p Hvis du er bekymret for bass , vil du ønsker å se på hertz ( Hz ) vurdering når du gjør ditt valg. Det er vanligvis presentert i en rekke , for eksempel 50 til 36.000 . Jo lavere tallet representerer den " lows ", eller hvor mye bass høyttaleren er i stand til å levere , mens det høyeste tallet representerer peak lyder enheten er i stand til å nå . Hvis du ønsker å minimere bass , holde lavere tall over 50 eller 60 år.
Sound preferanse og installasjon

Den beste måten å velge et sett med høyttalere er å bare lytte til dem . Tallene er hyggelig, men en sann indikator på hvorvidt du vil like en høyttaler lyden er ditt øre . Profesjonell installasjon kan også hjelpe til generelt bedre lydkvalitet. Bilstereospesialister kan gi dempende og har ferdigheter satt nødvendig for å redusere rasling og få ut høyttalernes beste lyden .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92753.html

Previous:
Next:

Kit Cars Replicas