Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Kit Cars Replicas >> Content

Hvordan bygge en kopi Bil

Bygge en kopi bil er vanskelig. Oppsiden, er imidlertid at hvis du tar deg tid på prosjektet, og nyt turen i stedet for begjær for destinasjonen, vil sjansene for å fullføre en kopi bil prosjektet er veldig bra. For det første replica bil, planlegger å bygge en bil med et stort følge, massevis av ettermarkedet støtte, og tidløst utseende, spesielt hvis du har tenkt å kjøre bilen på en daglig basis. Er Shelby Cobra kopier tilgjengelig fra en rekke anerkjente selskaper, som er '32 Ford roadstere og skåler. Hver av disse vil være en god nybegynner valg. Du trenger
Garasjeplass
Full automotive verktøysett
Jack står
Floor jack
Donor kjøretøy
Vis flere instruksjoner
Velg Replica og kjøp den Donor Car.
en

Velg replica bilen du ønsker å bygge. Dette vil avgjøre ikke bare hvor intensiv bygge prosessen vil bli, men også hva slags donor bil du blir nødt til å kjøpe. Mange replica biler er bygget fra Mustangs, spesielt Cobra kopier. Kjøpe en kjører og kjører donor bil vil sikre at du slipper å bruke ekstra penger til å kjøpe et drivverk.
2

kjøpe donor bil. Du kan velge biler med ødelagte karosserideler, ubrukelig upholstry, eller selv uten dører, bagasjelokk, eller hette, som disse bilene vil være langt rimeligere enn fin-condition donor biler. Velg en donor bil som er fri for rust, men har en solid ramme, og som har en motor du vil ønske å drive replica bil.
3

Kjøpe replica bil. Noen kopier blir levert i etapper, mens andre kommer på en gang. Du vil motta en serie av bruksanvisninger som vil lede deg gjennom byggeprosessen fra start til slutt.
Bygg Replica Bil
4

Fjern unødvendige kroppsdeler fra donor bil ifølge den medfølgende instruksjoner. Du vil sannsynligvis være å fjerne alle karosserideler, interiør, dashbord, og elektrisk utstyr, samt vindusglass og tak. Prøv å beholde god stand kroppsdeler, men da disse kan bli lagt ut for salg for å bidra til å hente inn noen av utgiftene du vil pådra.
5

Plasser donor bil chassis på bukker og montere replica bil i henhold til retningslinjene som inngår i håndboken. Du ønsker kanskje å rengjøre og forberede det bare chassiset før du begynner, spesielt hvis du har tenkt å ta bilen til bilen viser. Rengjør smuss og skitt helt før sprøyting med en undercoating. Du kan også være lurt å oppdatere eller bytte slitte suspensjon deler før du fortsetter.
6

Installer karosserideler og mekaniske komponenter i den rekkefølgen som er angitt av replica bilprodusent. Disse kan ofte males før installasjon, men så forsiktighet bør tas når du installerer deler for å unngå å skrape malte overflater.
7

Installer møbeltrekk. Interiøret vil være det siste trinnet i å bygge din kopi bil. Velg et stoff og tekstur til aksent malingen du valgte for finish. Indre deler kan ofte kjøpes delvis sammensatte, slik at de lettere kan installeres.
8

Installer og sjekke de elektriske systemene og batteri. Følg kopi produsentens retningslinjer for å installere og sjekke alle de elektriske komponentene.
Register og tittel Replica
9

Registrer replika med din lokale Department of Motor Vehicles før du prøver street kjøring. Bilen vil være med tittelen som en kopi i noen stater, mens i andre stater, bilen vil bli vurdert av merke og modell av den opprinnelige donor bilen, og dermed må vise VIN tag tydelig på dashbordet. Sjekk lokale forskrifter om hjem bygget biler for detaljert informasjon, som hver lokalitet kan ha ulike lover om titulere disse bilene.
10

Tow bilen til en lokal Highway Patrol testing stasjon for å ha kopi godkjent for motorvei og road bruk. Dette innebærer en in-kjøretøy kjøring inspeksjon, samt en grundig gå-over av bilen av en highway patrol inspektør for å sertifisere tilstedeværelsen av sikkerhetssystemer som bilbelte, veitrafikk og generell drivability.
11

Skaff forsikring på replika. Bilen vil bli betraktet som en spesialitet kjøretøy, og vil være forsikret som sådan, snarere enn som donor bilen. I noen stater, er dette trinnet nødvendig før registrering og titulere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92752.html

Previous:
Next:

Kit Cars Replicas