Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Kit Cars Replicas >> Content

Lamborghini Kit Car Informasjon

Lamborghini kit biler er rimelige kopier av en av verdens dyreste og prestisjetunge biler. De kan være hjemme innebygd eller outsourcet til å bli montert av en mekaniker eller profesjonelt selskap . Kit Cars

Kit biler er replica biler som selges som et komplett sett av deler som krever montering, eller som en delvis sett av komponenter . Ofte , vil bare en glassfiber kropp av en eksotisk bil bli solgt. Bilen skal bygges på en annen bilens chassis , med en rekke motorer , drivlinjer , fjæring, bremser og andre mekaniske systemer for å fullføre bilen.
Lamborghini

italiensk gjort Lamborghini er en raffinert , høy ytelse touring bil. Den Automobili Lamborghini Selskapet har vært økonomisk ustabil for det meste av sin eksistens . Kopier av de berømte bilene selges som kit car av mange forskjellige selskaper . Diablo , Countach , Reventon Roadster og Murcielago er modeller ofte replikert . Den lave slengt bilkarosserier har aerodynamisk design med gull - vinge dører .
Assembly

Lamborghini kit karosseriet er ofte bygget over Pontiac Fiero er strukket chassis . Andre modeller som brukes som base er det Porsche Boxter og Toyota MR2 . Likene kan monteres på hånd- sveiset rør chassis bygget opp fra grunnen av . Nesten alle motor kan brukes i settet , fra nye kasse motorer til klassiske muskel bil kraftverk .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92746.html

Previous:
Next:

Kit Cars Replicas