Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Kit Cars Replicas >> Content

Hvordan bygge en Funny Car Chassis

Hvis du ønsker å rase morsomme biler på en profesjonell drag race, må du først bygge en morsom bil chassis. Kanskje du allerede rase, men ønsker å ta steget opp til en morsom bil av dine egne. Hvis du bestemmer deg for å bygge en morsom bil chassis, må det bygges innenfor rammen av de drag race events du ønsker å konkurrere i. Du kan lage en morsom bil chassis som er klar til å rase ved å bygge det fra rammen opp. Du trenger
Chassis kit (Top Alcohol)
Pro-jacks
Seat
gasspedalen
Bremsepedal
Rattstamme
Spindler
Steering box
Steering linkage
Master sylinder
Brake linjer
Belly pan selg Fire dress
Vis flere instruksjoner
en

Løft rammen av bakken ved hjelp av en sett av pro-jacks. Lås pro-jacks deretter koble den hydrauliske pumpen og flytende linjer. Sjekk kontaktene for å være sikker på at rammen er sentrert og låst i posisjon.
2

Installer setet og måle avstanden mellom gass-og bremsepedalen med sjåføren sitter inne i chassiset iført sin brannbeskyttelsesdrakt . Mål rattstammen og markere riktig avstand til å montere hvert av disse elementene. Installere gass-og bremsepedalen. Monter rattstammen.
3

Installer foran spindler og styring boksen. Koble rattstammen i trekkstengene. Kjør bremseslanger fra alle fire aksel ender: foran og bak. Installer master sylinder og koble den til bremseslanger.
4

Fest en mage fat under førerhuset. Sjekk hver chassis komponent som er installert. Har føreren sitte i førersetet på seg verneutstyr for å sørge for at pedalene og rattstamme er installert på riktig avstand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92745.html

Previous:
Next:

Kit Cars Replicas