Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Kit Cars Replicas >> Content

Hvordan bygge Billige Kit Cars

byggesett biler er en morsom og spennende hobby. Den lar bilentusiaster å nyte sjeldne bil modeller for en brøkdel av hva en original ville koste. I tillegg kan entusiaster få kreative med synet ved å mikse og matche ulike bil alternativer. Å velge riktig modell og kit produsenten er viktig for å holde kostnadene nede og gir deg muligheten til å nyte hobbyen uten å bryte banken. Du trenger
Kit Car stykker
Verktøy
Sandpapir
spraymaling
Bolts
Vis flere instruksjoner
en

Start med å utforske anerkjente selskaper som vil gi instruksjoner og støtte. Sylva, Vindicator Biler og Kit Cars er alle eksempler på produsenter som tilbyr rimelige modeller å velge mellom. Når du bestemmer deg for hvilken type kit bil du har tenkt å montere, er du begrenset bare av fantasien.
2

Bestill din kit bil. Ved ankomst av delene, kjøpe motor, girkasse og hjuloppheng. Gå gjennom instruksjonene som følger med settet bil som andre deler kan være nødvendig for bygningen. Finn en stor overbygd område å jobbe slik at du vil ha plass til å organisere og sette sammen delene og arbeidet vil bli beskyttet mot regn eller snø.
3

Støtt rammen på bukker til gå over den med en stålbørste for å utrydde og glatt noen skarpe kanter. Den stålbørste tjener et dobbelt formål som det bidrar til å gjøre rammen glans og klar for konkurransedyktig viser. Spraymaling rammen før du installerer foran suspensjon komponenter og integrere den nedre kontroll arm til fronten tverrammestykke. Følg denne opp ved deretter installere den øvre kontroll arm.
4

Finn noen til å hjelpe deg med våren og sjokk installasjon da dette kan være den farligste trinn i prosessen. Installer spindelen, tannstang før han flyttet til den bakre enden av settet bilen for å gjenta prosessen.
5

Test den kritiske brems og drivstoff linjer for å sikre et rent utseende og at det ikke er knekk i systemet. Montere master brems sylinder og booster til rammen etterfulgt av bremsene foran, bak bremser og nødbrems.
6

Fest hjulene før du kobler til drivstoff linjer, tank og bensinmåler. Rattet og alle tilhørende mekanismer bør legges ved.
7

Bestem hvilken motor som skal installeres. Hvis du velger å kjøpe en smogged motor, sørg for at den ble produsert etter 1974. Alt laget før denne datoen ikke er smogged. For å hjelpe deg å avgjøre, kontakt din lokale Department of Motor Vehicles om regler og forskrifter for slike motorer, og om anti-smog utstyr vil være nødvendig.
8

Rett forhjulene og montere kroppen over skjelett av modellen. Ta ekstra forholdsregler i å utføre dette trinnet ved å ansette hjelp av en venn. Når kroppen har blitt montert, glatt det ut ved å pusse det før male det og sette på den siste finpussen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92748.html

Previous:
Next:

Kit Cars Replicas