Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Kit Cars Replicas >> Content

Hvordan registrere en Kit Car i Texas

Kit biler er kopier av klassiske eller spesialitet biler. Settet kan kjøpes med komponentene og kjøperen deretter bygger bilen. Sette et kit bil sammen kan ta mye tid, år for noen mennesker. Det er en hobby og en opplevelse for eieren. Når bilen er ferdig, kan det bli lisensiert til å kjøre. Men gjør bilen ikke har en tittel og er ikke registrert å kjøre. I Texas, tar prosessen for å gjøre settet bilen lovlig noen få trinn. Du trenger
Kit Car
Kvitteringer for komponenter
Forsikring
Vis flere instruksjoner
registreringsprosessen
en

forsikre bilen. Alle biler i Texas må ha ansvarsforsikring før kjøring på offentlige veier, og forsikring må gis for å oppnå en inspeksjon eller for å registrere et kjøretøy. Ta kontakt med din forsikring agent og har sett bilen lagt til politikken hvis du allerede har bil forsikring. Du trenger ikke å gi forsikring til bilen er i kjørbar stand. Bygging av bil kan være en langsiktig prosess.
2

Motta inspeksjon. Et kit bil må være grundig sjekket ut av en lisensiert sikkerhet inspektør. Inspektøren kontrollerer at du har bygget bilen med riktig sikkerhetsutstyr, for eksempel setebelter, frontlykter, speil og bremser. Ifølge The Unofficial DMV Guide, for å få en tittel du vil trenge for å gi en ferdig Standard of Safety Statement (Form VTR-470). Skjemaet må være undertegnet av offentlig inspektør. Før du får bilen inspisert, sjekk rundt for en lisensiert inspektør som fungerer med tilpassede biler, fordi personen vil være kjent med prosessen. Du må kanskje gi inspektøren med en liste over komponenter som brukes til å bygge bilen. Dette kan vanligvis fås fra settet produsent og ved å opprettholde registreringer av add-on deler.
3

Skaff et kjøretøy identifikasjonsnummer (VIN). På produserte biler, er VIN nummer opprettet ved produksjonsanlegg i samsvar med lover og forskrifter. Et kit bil må ha en VIN nummer for å få en tittel. Gå til en lokal Texas Department of Motor Vehicles (TxDMV) kontor. Be om en tittel for din kit bil. Du må kanskje gi kvitteringer fra kjøp av settet og for eventuelle tilleggs-komponenter for å bevise at bilen er din. Kvitteringene kan også brukes til verdien på bilen.
4

Register og lisens bilen. Når du har fått tittelen, må du registrere bilen og få bilskilt. Dette gjøres hos din lokale fylkesskattekontor Assessor-Collector kontor. Du må vise bevis på inspeksjon og forsikring for å registrere bilen. Gebyret vurderes er basert på verdien av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92744.html

Previous:
Next:

Kit Cars Replicas