Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Kit Cars Replicas >> Content

Hvordan ha en tittel Laget for en Kit Car

"Kit biler" er akkurat det navnet tilsier. De er biler bygget fra byggesett. Noen ganger er de bygget opp av rammene av eksisterende biler. De bruker ofte nye eller brukte produserte deler som motorer, girkasser og kollisjonsputer. Akkurat som biler bygget av Ford eller Chevy, kit biler krever en tittel, gyldig registrering og lisens platene å bli kjørt på veien lovlig. Det er en prosess for å få en tittel. Det er relativt enkelt så lenge du har alle de nødvendige papirene. Du trenger:
Money
Inspection søknad
Telefon
Produsentens sertifikat av opprinnelse
Receipts
Original bil tittel (eventuelt)
Vis flere instruksjoner

en

Gå til en lokal nestleder registrar kontor for å få en inspeksjon program. Du må betale et gebyr på dette tidspunktet.
2

Ring det lokale State Highway Patrol kontor. Gjør en avtale for en inspeksjon slik at du kan ha en tittel gjort for et kit bil.
3

Samle sammen alle papirene som resulterte fra å bygge bilen. Du trenger produsentens sertifikat av opprinnelse og de originale kvitteringer for alle delene du brukte til å lage et kit bil. Hvis du har kjøpt noen deler fra en privat kilde, de kvitteringer må være sertifisert. Hvis du brukte et redskap for å bygge et kit bil, trenger du den originale bilen tittelen.
4

Ta inspeksjon søknad og kvitteringer til State Highway Patrol kontor for avtalen. Patruljen vil inspisere kit bil for å sørge for at de deler og kvitteringer matche. Du kan bli bedt om å fjerne visse deler slik at VINs (kjøretøy identifikasjonsnummer) kan bli funnet.
5

Motta gjennomført inspeksjon skjema tilbake etter din kit bil passerer inspeksjon. Ta dette skjemaet til Department of Motor Vehicles å få en tittel. Du må betale et gebyr for tittelen. Nå har du et juridisk sertifikat av eierskap for din bil kit.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92741.html

Previous:
Next:

Kit Cars Replicas