Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Kit Cars Replicas >> Content

Prinsippene bak Servo Motors

Servo motorer har eksistert i årevis. På grunn av sin lille størrelse, de er mye brukt av amatører og samlere til å operere fjernstyrte eller radiostyrt lekebiler og roboter og fly. Servo motorer kan også bli funnet i en eller annen form i industrielle enheter der robotikk er nødvendig. Servo motorer kan finnes på tvers av en rekke bransjer, fra farmasi til mat tjenester. Denne artikkelen vil gi litt bakgrunnsinformasjon om servo motorer, blant annet hva de er, hvordan de fungerer og hvordan de brukes. Hva er en Servo Motor?

En servo er en liten enhet med krets bygget rett i. Den har et plassere slik sjakt som kan ordnes i en rekke vinklede posisjoner via et kodet signal. Posisjonen av akselen endres etter hvert som den mottar forskjellige signaler. Til tross for sin lille størrelse, servo motorer er kraftig, men ikke bruker mye energi.
Hvordan virker et Servo Motor arbeid?

En servo motor opererer på prinsippet om "proporsjonal kontroll." Dette betyr at motoren vil bare drives så hardt som det er nødvendig for å utføre oppgaven. Hvis akselen må snu en stor del, vil motoren kjøre på full fart. Hvis bevegelsen er liten, vil motoren løpe langsommere.

En kontroll ledning sender kodede signaler til akselen ved hjelp av "puls kodet modulasjon." Med puls-kodet modulasjon, vet akselen til å bevege seg for å oppnå en viss vinkel, basert på varigheten av den puls sendt via styreledningen. En 1,5 millisekunds puls, går motoren sving til 90-graders posisjon. Kortere enn 1,5 flytter den til 0 grader, og lenger vil slå den til 180 grader.

Servo Motors for Toy Entusiaster

Servoer brukes i radio- kontrollerte fly for å posisjonere rorene, i radio-kontrollerte biler til å flytte hjulene og i andre fjernstyrte leker som marionetter.
Servo Motors for industriell bruk

matservering og legemidler, er verktøy som skal brukes i hardere miljøer, der potensialet for korrosjon er høy grunnet blir vasket ved høye trykk og temperaturer gjentatte ganger for å opprettholde strenge hygienekrav.
Typer Servo Motors
p Det er to typer servo motorer - AC og DC. AC servoer kan håndtere høyere strømstøt og har en tendens til å bli brukt i industrielle maskiner. DC servoer er ikke designet for høy strømstøt. Generelt sett, er DC-motorer rimeligere enn sine AC kolleger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92737.html

Previous:
Next:

Kit Cars Replicas