Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Kit Cars Replicas >> Content

Hvordan Title en Replica Bil

Hver stat bestemmer hva som regnes som et spesielt konstruert eller replika, kjøretøy i motsetning til en original bil. I California, for eksempel, er et spesielt konstruert kjøretøy som har minst en ny ramme, kroppen og andre komponenter kan være original. Avhengig av staten, vil en bil med en original ramme være tittelen med rammens VIN nummer. Kopier uten en original ramme er tittelen med kopi VIN eller motor serienummer. Enkelte stater tillater en kopi kjøretøy å være tittelen og registrert som uansett årsmodell replikaen er ment å representere. Instruksjoner
en

Fullfør de nødvendige verifisering, tittel og avsløring former. De eksakte formene varierer i hver stat. I California, for eksempel, er du pålagt å gjennomføre et program for tittel eller Registrering, en Statement of Facts som gjør kopi smog fritatt og en Statement of Construction. Skjemaet knyttet til bygging angir som bygde kopi, VIN for replikaen, og prisen på settet og andre komponenter, som motor.
2

Kontroller VIN. Mange land krever at VIN er bekreftet. Alle pakkene kommer med en VIN, eller chassis eller motor serienummer. Hvis du brukte en original ramme, VIN på rammen ofte vil bli brukt som VIN. Å ha VIN bekreftet, ta bilen, pluss alle tilhørende kopi papirer og kvitteringer, til Department of Motor Vehicles kontor eller highway patrol kontor. En representant vil fullføre en VIN verifisering skjema.
3

Send alle utfylte skjemaer, VIN verifikasjon dokument pluss bevis på eierskap, som inkluderer en regning for salg eller replika kit kvitteringer, til en avdeling av motorkjøretøy representant. Betale Tipping avgifter og tinglysingsgebyr, om nødvendig. I tillegg kan enkelte stater krever et utslipp test og bevis på forsikring. En tittel for replikaen bilen vil bli sendt til deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92747.html

Previous:
Next:

Kit Cars Replicas