Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Kit Cars Replicas >> Content

Hvordan bygge din egen Super Seven Lotus

Mens mange klassiske sportsbiler er, av natur, spesielt, kan få tilby den rå, målrettet føler levert av en kompromissløs kopi av Lotus Seven og dens varianter. Selv om den siste Lotus Seven rullet ut av verkstedet i 1972, en annen produsent, kjøpt Caterham Cars of Surrey, England, rettighetene til å bygge bilen, og fortsetter den dag i dag for å forbedre den fjærvekt toseters roadster. Gitt sin iboende enkelhet, hva har blitt kalt "Locost" Super Seven fortsatt en perfekt bil for å bygge fra et kit, eller fra grunnen av i din egen garasje. Fremgangsmåten er ikke så vanskelig som det kan virke, særlig hvis flere av de mer kompliserte systemer er kjøpt i form av et sett. Du trenger
Donor bil (motor, girkasse, Shifter, drivaksel, differensial og potensielt mye mer) Tjenesten manuell
MIG eller TIG-sveiser og forbruksvarer
Typiske automotive verktøy (herunder komplett sett med stikkontakter, skiftenøkler , nøkler, skrutrekkere)
Drill og diverse borekroner
Vinkelsliper
Brake linjen fakling verktøyet
multimeter, wire stripper og crimper
Bearing trykk
C-klemmer
Rivet verktøy , nagler
Clecos, Cleco tang
Saw
Metal klipp
Paint
Primer
Aceton
Permanent markør
maskeringstape
Bremsevæske
Kjølevæske
Motorolje
Differential olje
Grease
Vis flere instruksjoner
en

avgjøre hvilken bil vil bli brukt som donor. Begynne å søke lokalt på berging meter, brukes og repareres bilforhandlere, auksjoner og også fra munn til munn. Finn et overfladisk skadet kjøretøy, siden det vil være en brøkdel av kostnaden for en kjørbar en. På grunn av front-motor, bak-drive oppsett samt billig, rikelig deler forsyninger, både Ford Escorts og Sierras er populære donor bil valg i Storbritannia I USA er det mange gode alternativer som for eksempel Mazda Miata, Mazda RX- 7, og Toyota Corolla.

De beste donor biler balansere flere viktige egenskaper som lav anleggskostnaden, over gjennomsnittet pålitelighet, allestedsnærværende levering av deler, og en lett drivverket. Lagre donor bilens motor, girkasse, Shifter, drivaksel, aksler, bremser, differensial, pedal klynge, drivstofftank, seter, instrumentpanelet, speil, radiator, rattstamme, setebelter, ledningsnett, nav og hjul, siden de alle har en potensial for å bli gjenbrukt. Selg leftover deler og donor bil chassis til en skrapmetall verftet.
2

Skaffe planer for, og bygge, din egen ramme og fjæring linker, eller rett og slett kjøpe komponentene ferdig i form av et kit fra en av mange spesialiserte kit car leverandører. Pass på at donor bil drivverket vil passe inn i kabinettet ved å ta eksterne målinger av motor og girkasse og sammenligne med dine chassis planer. Alternativer finnes for motorrommet lengde og kupeen lengde og bredde, så sørg for at både du og din co-driver vil passe godt i bilen.
3

Endre alle nødvendige donor bil komponenter etter montering av motor, girkasse, differensial, og plasser i chassiset. Konverter servostyring racks til manuell av demontere, fjerne strøm segl, rengjøring og erstatte væske med heavy-duty fett, montering, og koble alle slangekoblinger å hindre fett fra å rømme. Sitte i bilen og bestemme den beste plasseringen og vinkelen for rattet og pedalene.

Cut og re-size rattstammen basert på hva stilling som passer deg, og henge pedalene på brannmuren med 8. klasse maskinvare . Selv om du har kjøpt en ramme, en sveiser, jeksel, og drill vil mest sannsynlig være nødvendig for å skape og sikkert feste braketter for montering av motoren, differensial, seter, og for å støtte rattstammen i riktig posisjon. Rivet aluminium gulv og karosserideler til chassiset når alle disse viktige komponentene har hell vært test-plass til rammen.
4

Identifisere og kjøpe alle andre nødvendige komponenter for å fullføre bilen. Nye dekk er nødvendig, og vanligvis mer passende hjul passer bedre for en tilpasset sportsbil velges samtidig. Noen kits krever en elektrisk motor kjølevifte, ny radiator og slanger, bremseslanger, og diverse ledninger og brytere. De fleste "Locost" Super Sevens vil kreve nye frontlykter, baklys, blinklys og lisens plate lys. Legge ut og sveise sammen et eksosanlegg som starter med fabrikken header og en ettermarkedet lyddemper. Male bilen, og feste utvendig trim, frontrute og speil.
5

Løs alle de uunngåelige spørsmålene om gangen når bilen er bygget. Kontroller at drivstoffsystemet er riktig montert og elektriske systemer er jordet, og legges slik at man unngår både varme og slitasje eller andre skader. Dobbeltsjekk motorolje og kjølevæske nivå før motoren startes. Mens motoren varmes opp for første gang, nøye overvåke kjøling og eksosanlegg for lekkasjer.

Sjekk for riktig drift av alle lysene og måleinstrumenter. Kontroller riktig drift av sikkerhetskritisk styring og bremsesystemer, og sørge for at alle skruene er tilstrekkelig stramt. Ta kontakt med din lokale Department of Motor Vehicles å avgjøre om du bilen skal kontrolleres av en politimann, en spesifikk lisens avdelingskontor, eller av en privat butikk som er spesielt godkjent av staten. Har den offisielle inspeksjon utført, og registrere og lisensiere nye skreddersydd sportsbil i henhold til statens regelverk før du kjører den på en offentlig vei.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92742.html

Previous:
Next:

Kit Cars Replicas