Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Kit Cars Replicas >> Content

Ting å henge fra en bakspeilet

Enten du har noe å henge på bakspeilet fordi du vil ha det der, som fuzzy terninger eller metall håndjern eller fordi du trenger det der, som en skole parkeringstillatelse, kan du henge flere ting på speilet. Gjennomgå lokale lover angående størrelse begrensninger fordi du ikke vil ha noe for distraherende hengende fra bakspeilet som kan påvirke din kjøring. Parkering dekaler
p Hvis du ikke er en fan av gooey klistremerker festet til vinduet på bilen din, velger å henge tag dekaler for parkering eller kjøretøy identifikasjon. Kodene er synlige for parkeringsplasser tjenestemenn og er små nok til at de ikke hindrer din visjon - alt uten å måtte å måtte skrelle av et klistremerke. Hvis du trenger en handikappet, ansatt eller student hengende merket og bare ha klistremerke, kjøpe en klar henge tag, og påføre klistremerket til det å henge på speilet.
Luftrensere

å holde bilen lukter friskt, et utvalg av luftrensere er tilgjengelige å velge fra. Den klassiske kongle tre hengende luftrenser har kommet en lang vei. I dag flere speil-hengende stil fresheners selges, som de som er laget utelukkende av papir som har blitt mettet i en duft, duftende geleer som avslører aroma når du skrelle vekk det beskyttende arket og luftfriskere i form av dine favoritt ting som baseballs , sportsbiler eller blomster. Du kan finne det meste på ditt lokale auto deler forhandler og enkelt henge dem med en elastisk snor.
Toy og Gadgets
p Hvis du bare vil ha noe kult dingler fra speil til å identifisere bilen eller vise frem din personlighet, velge mellom flere typer nyheten elementer. Vanlige elementer er metall eller fuzzy terninger eller metall håndjern, men alternativene utvide til elementer som plysj idrettslag trykt hansker, dyr og en utvidet babycall speil for å tillate foreldre et raskt blikk på baksetet uten å måtte snu mens du kjører. Online salgsfremmende imprinting selskapet 4imprint.com har flere gjennomgang elementer det kan forlaget med firmalogoer å gjøre små velkommen gaver til ansatte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92743.html

Previous:
Next:

Kit Cars Replicas