Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Kit Cars Replicas >> Content

Om Kit Cars

Et kit bil er et kjøretøy montert av kunden fra deler som leveres i pakket form fra produsenten. Selvkonfeksjonerte bilmonteringssett varierer i kompleksitet fra plan tegninger til full interiør og eksteriør deler. Kit bil bygningen er en populær hobby blant bil aficionados og har en stor fan følgende over hele verden, spesielt i Australia, Canada, Tyskland, Polen, England og Mexico. Historie

design for den første kit bilen ble opprettet i England av Thomas Hyler i 1896, og planene ble distribuert gjennom bilentusiast magasinet "The English Mechanic." The Lad sin bil var den første kit bilen tilgjengelig i USA og ble tilbudt i 1912 for $ 160. Kit biler vunnet popularitet i 1970 og 1980 i Storbritannia, ikke som en hobby prosjekter, men som en måte å kjøpe en ny bil til en rabattert pris. I løpet av denne tiden, ville mange engelske bilprodusentene, inkludert Lotus, selge nye, men ufullstendig biler til kunder sammen med de delene som trengs for å fullføre bilen. Kundene ville sette sammen den endelige aspekter av bilen hjemme og betale en rabattert pris for bilen på grunn av nedsatt arbeidskraftkostnader. Disse bilene ble referert til som "Weekend Kits", fordi de var designet for å være selvstendig samlet i to dager eller mindre. Starter på 1990-tallet, begynte kit car produsenter som tilbyr vintage bilen design i kit form, og sett bilen hobby industrien tok av.
Egenskaper

Mange kit biler er konstruert å passe på chassiset av populære og rimelige modeller som kundene kan kjøpe fra grossister eller bånd fra junk biler. For eksempel, siden 1970, har chassis av Volkswagen Beetle blitt brukt som et utgangspunkt rammeverk for kit biler, inkludert Bradly GT, Sebring og Sterling modeller. Mens de er i stand til å settes sammen av automotive legfolk, er kit biler konstruert for å bli drevet med tillit på offentlige veier. De er også i stand til å passere kvalitet og vernerunder de fleste land krever.

Fordeler

Kit biler er en populær hobby element, fordi de tillater entusiaster tilgang til sjeldne eller utgåtte modeller for en brøkdel av hva de er verdt. De lar også bilen assembler å mikse, matche og endre bil alternativer og detaljering til deres visjon.
Hensyn

Likene av kit biler er vanligvis laget av glassfiber i stedet av metall, spesielt på modeller som kopierer vintage biler. Glassfiber, behandles med en unik polyesterharpiks som gir materialet utseendet av metall, men er relativt billig å produsere. Dette materialet utveksling bidrar til å holde kostnadene ved kits lave og gjør dem til et rimelig alternativ til å eie en dyr opprinnelige modellen.
Identification

Kits er også tilgjengelig for de som ønsker å gjenopprette en bil som ikke er i kjørbar tilstand, for eksempel en bil som ble skadet i en bilulykke eller demontert for deler. Disse pakkene er referert til som glider kits og kommer med en ny ramme, aksel og drosje for bilen. Avhengig av pakken, kan flere deler som sitteplasser, styrekomponentene og motor elementer også være inkludert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92736.html

Previous:
Next: No

Kit Cars Replicas