Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

The Best Ti biler å kjøpe

Med så mange forskjellige biler å velge mellom, erklære en "best" kan være en svært subjektiv forsøke. Mens ulike publikasjoner navnet sitt beste biler årlig, den beste bilen for deg til slutt vil komme ned dine individuelle ønsker og behov. Consumer Reports, kjent for objektivitet sin, derimot, har kåret følgende kjøretøy sitt beste for 2010. Sedan

Den første av tre sedan blant de beste ti biler til å kjøpe var topp familie sedan: Nissan Altima. Altima tjent gode karakterer for å balansere komfort og ytelse med en 26 miles per gallon (mpg) drivstofføkonomi.

Liten sedan av året gikk til Hyundai Elantra SE. Elantra er en tre ganger vinner i sin klasse, og ble sitert som å ha en komfortabel, rolig og romslig tur.

Toppen sports sedan av 2010 gikk til Infiniti G37. Den G37 sedan gjorde topp ti listen i fire år på rad med sin kvikke kjøreegenskaper og luksuriøst interiør sitert som to av sine kjennetegn. Hyundai er tilgjengelig i både coupe og cabriolet-versjoner.
Andre kjente Biler

Volkswagen GTI toppet listen over beste sporty biler. GTI ble sitert som å tilby smidig håndtering, responsiv styring og en anstendig størrelse kombikupé. GTI tilbyr også en drivstofføkonomi av 27 mpg.
P Hvis en mer miljøvennlig bil er din stil, kommer Toyota Prius i på toppen som den mest drivstoffeffektive bil på 44 mpg, og samtidig få ros for sitt interiør og gode krasjtest-resultatene.

generelt beste bilen av 2010 var det Lexus LS 460L. LS-modellen scoret en nær perfekt 99 av 100 i Consumer Reports 'road test. Lexus LS460L ble hyllet for å tilby en behagelig tur, luksuriøs komfort og en ultra-rolig interiør.

Sport Utility Vehicles (SUV)

For de som ønsker for en mindre SUV, var 2010 top pick av Consumer Reports Subaru Forester. The Forester var spioneringen som gir en carlike kjøreopplevelse med størrelsen på en SUV.

For de som foretrekker en større, mer familievennlig SUV, Chevrolet Traverse ble kåret til best i sin klasse. Komfortable sitteplasser for opptil åtte voksne med god bagasjeplass til overs ble oppført som Traverse største styrker. En rolig tur ble også bemerket.
Familie Hauler /Pickup Truck

De resterende to biler på topp ti lister er familien dumperen og pickup lastebil. Familien dumperen av 2010 går til Mazda5. Dette microvan tilbyr tre rader med sitteplasser, skyve bakre sidedører og 24 mpg drivstofføkonomi.

Forbrukere Reports '2010 pickup av valget var det Chevrolet Silverado 1500. Silverado er et crew-cab fire-wheel-drive som ble utropt som å tilby en romslig hytte og en sjenerøs nyttelast. Andre særtrekk var oppført som sin ride og interiør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79768.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars