Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

De beste bilene for en seksten år gammel

Å være en god bil for en 16 år gammel sjåfør, har en bil for å gjøre det bra i en rekke kategorier. Det bør score høyt på pålitelighet, gi gode resultater i kollisjonstester, og være lett å kjøre. Ideelt sett bør det gi disse tre kvalitetene til en rimelig pris. Ifølge kjøretøy myndigheter som Kelly Blue Book og Consumer Reports, er det noen standout biler som gjør gode valg for en ung sjåfør sin første bil. Honda Civic

Honda Civic er på toppen av Kelly Blue Book og Consumer Reports liste over beste biler for tenårene drivere. Det er en top pick fordi det skårer høyt i sikkerhet og pålitelighet. Det har også sin annenhåndsverdi som få andre biler, og er drivstofføkonomisk. Brukte modeller kan være et godt valg for en 16-åring sin første bil. The Kelly Blue Book foreslått verdi av en 2006 Honda Civic, som i mars 2011, er $ 11580.
Mazda 3

Mazda 3 er også på begge de Consumer Reports og Kelly Blue Book lister. Det blir 33 MPG på motorveien. Med seks kollisjonsputer, det er en trygg bil og presterer godt i sikkerhet og pålitelighet tester. Den har en mer elegant utseende kroppen enn noen av de andre bilene anbefalte til unge førere, som kan bidra til å få tenåringer begeistret kjøre den. Den 2011 MSRP prisen er $ 16095.
Hyundai Elantra

Hyundai Elantra er imponerende i en rekke kategorier. Det blir 40 MPG drivstofføkonomi på motorveien. Seks kollisjonsputer og stabilitet kontroll som standard, noe som gjør det til en trygg bil. Den 2011 Elantra er MRSP er $ 14830.
Scion xB

Scion xB er en stilig valg som appellerer til en ungdoms behov for stil. Den leveres med mange av gadgets tenåringer anser nødvendig, for eksempel et stereoanlegg med MP3-tilkobling for iPod sin. Det blir 28 MPG på motorveien, og scorer høyt i krasj rangeringer tester. Den 2011 Scion xB har en MSRP pris på $ 16.000.
Ford Fiesta

Denne bilen har vært populært i Europa for en del år, men ble ikke innført i USA inntil høye gasspriser skapt et marked for det. Drivstoffeffektivitet er et viktig salgsargument 16-åringer vil sette pris på (spesielt hvis de betaler for sin egen gass), den Fiesta får opptil 40 highway MPG. Den leveres med standard stabilitetskontroll, bedre sikkerhet. Den MSRP av 2011-modellen er $ 13995.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79769.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars