Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Chevy Suburban Alternativer

Chevrolet Suburban er en av de mest populære bilene på veien. Etter å ha vært i produksjon siden 1936, har Suburban kommet langt fra bare å være en kommersiell og gården lastebil. The Suburban har blitt den ledende valg for familier som trenger ekstra rom og lasteplass. Som Suburban har utviklet seg til å passe stadig skiftende livsstil, så har de tilgjengelige alternativene for forbrukerne. Pakker

Chevy har satt sammen alternativ pakker som passer alle behov. The Sun, Entertainment & Destinasjoner Pakken består av en elektrisk soltak med en bakre underholdningssystem. Denne pakken inneholder også en berøringsskjerm navigasjons-system med CD /DVD og XM NavTraffic. Off Road Suspension Pakken består av en heavy duty suspensjon med 18 tommers lettmetallfelger og all-terrain dekk. Også inkludert i off road pakke er foran mount kroker, understell beskyttelse for overføring saken og motor, høy kapasitet luftfilter og eksteriør logo /grafikk dekorasjon. Et mulig valg for ekstreme vær klima er snøplog Prep pakke som inkluderer oppgraderinger for ekstra ledninger og suspensjon sammen med takmonterte lampe bestemmelser. Forbrukerne kan velge å legge til Luxury Package for en high end følelse. The Luxury-pakken tilbyr oppvarmet skinnstoler med justerbar høyde og korsryggstøtte posisjonering sammen med oppvarmet front mot baksetene. Det finnes også fører og passasjer dør speil med automatisk indikatorlys, elektrisk innfellbare speil, fjernkontroll trunk /luke utslipp og elektriske trunk /luke trekke ned, og en garasje døråpner med å komme hjem enhet.

Paint Options

For forbrukere som vurderer farge alt, tilbyr Chevy en rekke maling alternativer å velge mellom, inkludert en Black Granite Paint, SEO Solid Paint og en Red Jewel Tint Coat. Det er dekorative maling alternativer som gjør at forbrukeren å markere forbruker-utvalgte kroppsdeler, slik som Victory Red.
Andre alternativer

Chevy gir forbrukerne et valg av andre alternativer som kan kjøpes utenfor av en pakke. Andre tilgjengelige alternativer er berøringsskjermen navigasjonssystemer med en CD eller CD /DVD, en bakre underholdningssystem, en tredje rad DVD-skjerm, et interiør bakspeilet med kamera display, elektrisk takluke og andre rad bøtte seter. Mindre oppgraderinger tilgjengelig er en skrens plate for understell overføre saken og motor beskyttelse, motorvarmer, sjåfør og passasjer speil indikatorlamper, et reservehjul, et batteri oppgradering, oppvarmede seter, foran konsollen arrangør, gulvmatter og hindre tyveri hjul.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79808.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars