Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

2003 Mini Cooper Standard funksjoner

Hvis du søker etter en sporty bil som har effektiv gass kjørelengde, kan du vurdere å kjøpe den 2003 Mini Cooper. Mini Cooper mottar 33 miles per gallon (mpg) på motorveien og 25 mpg i bygatene. 2003 Mini Cooper er utstyrt med en 1,6-liters, firesylindret motor med manuell girkasse. Før du kjøper bilen, kan det være lurt å lære bilens standardutstyr. Praktiske funksjoner

2003 Mini Cooper kommer utstyrt med mange praktiske funksjoner som tar sikte på å gjøre kjøreopplevelsen mer behagelig. En last net ligger i bilens bagasjerommet som lar deg lagre dagligvarer og andre ting sikkert. Bilen har også foran og bak koppholdere, 12-volts strømuttak, en tilt-justerbart ratt og en ekstern trunk utgivelsen. Air condition, leselys, er skinninteriør og opplysende forfengelighet speil leveres som standard.
Safety Features

På grunn av den lille størrelsen på Mini Cooper, er den utstyrt med funksjoner for å ivareta sikkerheten for fører og passasjerer, for eksempel en passasjer airbag aktivering bryter som automatisk slår seg på når en passasjer sitter i forsetet. Bilen er også utstyrt med head sidekollisjonsputer, noe som gir sikkerhet til alle passasjerer i tilfelle en ulykke. Både foran og bak setene er utstyrt med justerbare nakkestøtter som gir hode og nakke støtte som begrenser whiplash i tilfelle av en bråstopp eller ulykke.
Seating

Forsetene i bilen er laget av vinyl og er høydejusterbare. De også gi fører og passasjer med 38,8 inches av headroom, 41,3 tommer med benplass og 50,9 inches av skulderbredde. Backseats har 31,3 inches med benplass, 37,6 inches av headroom og 50 inches av skulderbredde.
Entertainment System

2003 Mini Cooper kommer utstyrt med en stereo underholdningssystem som har AM /FM in-dash enkelt CD-spiller og en CD-kontrolleren stereo, slik at sjåfører og passasjerer til å velge riktig bass og diskant nivåer. Den har seks høyttalere som er plassert i front og bak deler av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80194.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars