Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Forskjeller mellom Nissan Xterra Modeller

Nissan startet produksjon av sin Xterra modell i USA i 2000. Med slagordet "Alt du trenger, ingenting du ikke" Nissan har fortsatt å ha suksess i produksjonen, og vant flere priser som Motor Trend Sport Utility of the Year i 2000 og 2006. Nissan tilbyr i dag tre ulike typer for 2011-modellen. Modeller og Pris

De tre modellene er X, S og PRO-4X. De er basen-priset til $ 23 850, $ 25 840 og $ 29 050, henholdsvis fra og med oktober 2010.
Engine

Alle tre modellene har den samme motoren. Denne består av en 4,0 liter dual overhead cam V6 med 261 hk ved 5600 rpm og 281 lb-ft dreiemoment ved 4000 rpm. De alle møtes ULEV standarder og har kontinuerlig variabel ventil timing.
Transmission

S og PRO-4X kommer standard med en seks-trinns manuell girkasse med muligheten for en fem-trinns automatisk girkasse. The X-modellen kommer kun i fem-trinns automatisk girkasse.
Audio

PRO-4X tilbyr en mengde valgmuligheter for lyd som ikke er tilgjengelige i den andre modeller som en seks-CD veksler, audio input jack og stereo montert kontroller.
Verdict

PRO-4X har alle gledene og bekvemmeligheter som en oppgradert modell burde. Men tatt i betraktning at det er ingen endring i motor og bare små oppgraderinger til suspensjon system, det er virkelig ikke øker robusthet og off-road evne av bilen. Hvis du ønsker å kjøpe bilen for liknende grunner til slagordet sitt, vil de to første modellene nok.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79997.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars