Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hvordan Sammenlign SUVer for MPG

Sport -utility biler (SUV ) har et rykte som bensinslukere , men ikke alle modellene er de verste synderne for gass kjørelengde på veien . Det er noen faktorer å vurdere når du sammenligner miles per gallon ( mpg ) av drivstoff til ulike SUVer . Motortyper

SUVer med en hybrid motor få bedre gass kjørelengde enn de som kjører på bensin bare . For eksempel får en 2011 hybrid Cadillac Escalade med en åtte - sylindret motor og firehjulstrekk 20 mpg i byen , men bare 13 mpg hvis du velger å bruke bensin - bare i fleksible -fuel modell. Hybridmodeller kombinere bensinmotorer og elektriske motorer for å tilby forbedret drivstofføkonomi . Fleksibel -fuel modeller kan kjøre på bensin eller E85 , en blanding av etanol og blyfri bensin . En annen faktor å vurdere er antall sylindre i motoren. Biler med mindre motorer vanligvis får bedre gass kjørelengde fordi de tilbyr mindre hestekrefter og dreiemoment .
SUV Size

mindre SUVer tendens til å levere bedre drivstofføkonomi enn større modeller . Når utstyrt med to -wheel -drive , får en 2010 Hyundai Tucson 31 mpg på motorveien, mens en 2011 Chevrolet Suburban får 21 mpg. The Suburban har en samlet lengde på 222,4 inches , mens Tucson måler 173,2 inches lang.
Sun City vs Highway

SUVer få flere miles per gallon på motorveien på grunn av langt færre stopp . For eksempel får en Chevrolet Equinox med forhjulsdrift 22 mpg i byen og 32 mpg på utdanningen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79936.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars