Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

De beste familie Biler for miles per gallon

Energi uavhengighet, nasjonal sikkerhet og helsen til planeten er tre grunner til forbrukerne er på jakt etter mer drivstoffeffektive biler og hvorfor bilprodusentene er å levere dem. Det er flere familiebiler som konsekvent blant de beste på å levere høy mpg mens resterende tro mot familiens bil klasse. EPA endret sine testmetoder dramatisk gjennom 2000-tallet, som bulker krav fra enkelte beslutningstakere, og hvert år er det en ny modell eller to som sniker seg inn på topp-lister, men enkelte biler har alltid synes å skille seg ut i mengden til tross for nye karakterer eller nye konkurrenter. Den Hybrider
p Som en gruppe, hybrid sedan er i en annen klasse enn sine gass-bare kolleger. Toyota Prius regjerer fortsatt øverstkommanderende, men Civic Hybrid, Corolla Hybrid og gjenfødt Honda Insight alle levere 40-plus mpg om enn for en betydelig premie på klistremerket.
Hyundai Sonata

Billig, romslig og effektiv, har Sonata ledet Hyundais kostnad fra også-løp til hard konkurrent. Den leverer 30 mpg på motorveien, noe som plasserer den i en virtuell slips med de andre beste valgene i kategorien.
Mazda 6

Mazda 6 ligger mellom økonomien Mazda 3 og mer luksuriøse Mazda 9, og det bests dem begge for highway mpg. Det gir en solid 31 fra sin 2,3-liters, fem-trinns manuell versjon.
Nissan Altima

Nissans mid-level familie sedan sikrer markedet mellom sin Maxima og mindre sentra. En beskjeden 2,5-liters motoren leverer i overkant av 30 mpg på motorveien plassere den fast i midten av flokken.
Chevy Impala

Somehow, den største bilen på denne listen gir en imponerende 32 mpg på motorveien. Det er en touch dyrere å starte enn de andre på ca $ 24 000, men den beveger de 105 kubikkfot passasjer volum langs effektivt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79786.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars