Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hvordan Sammenlign WRX og STI

Når du kjøper en bil, er det viktig å vite hvilke funksjoner som er tilgjengelige for ulike modeller. Når det gjelder å sammenligne Subaru WRX og Subaru STI, forskjellene er ofte subtil, men kan bety forskjellen mellom en kraftig bil og en ytelse bil. Introdusert i 1992 i Australia og i 2002 i USA, og kombinerer WRX makt, kontroll og praktisk å være en rimelig, ytelse drevet kjøretøy. Sin storesøster, tar STI ytelsen til et høyere nivå med mer kraft og merkbare rally-bil styling for sitt eksteriør. Instruksjoner
en

Bestem hva slags ytelse du ønsker ut av din Subaru. Både WRX og STI er all-wheel drive biler. Imidlertid har STI betydelig mer hestekrefter og dreiemoment sammen med andre ytelse funksjoner. Den 2011 STI har store stabilisatorstag både foran og bak, stiv bak sub-frame foringer, Brembo bremser, rally-avstemt fjæring og en hekkspoiler som hjelper med bilens ned styrke. Hvis du leter etter en økonomisk bil med noen ytelse funksjoner, er WRX et godt valg. Men hvis du leter etter en street-legal rallybil, kan det hende at STI være mer hva du leter etter.
2

Velg hvor mye dreiemoment og hestekrefter du ønsker. Den 2011 WRX har en 2,5 liters, turboladet firesylindret motor som presser 244 fot-pounds av dreiemoment og 265 hestekrefter. Den 2011 STI presser 290 fot-pounds av dreiemoment og 305 hestekrefter. Begge bilene har fått hestekrefter og dreiemoment siden introduksjonen deres.
3

WRX og STI har vært tilgjengelig i USA siden 2002, og har ulik kropp og ytelse funksjoner basert på modellen året. Begge bilene har fått ytelse gjennom årene, slik at mengden av hestekrefter for WRX og STI er nært knyttet til det året kjøretøyet.
4

Bestem hva slags overføring du foretrekker. Selv om begge bilene tilbys med manuelle girkasser, kommer WRX standard med en fem-trinns mens STI kommer med en sekstrinns girkasse.
5

Velg kroppen funksjoner du ønsker å ha på din kjøretøy. Både WRX og STI har blitt tilbudt i en firedørs sedan og femdørs kombikupé. Begge bilene har også en front hood scoop. STI kom med en stor spoiler bak som stakk opp av bilen mens WRX sin spoiler var traust og støpt til bilen. Den 2011 WRX har blusset fendere, større dekk og nydesignede tåkelys. Den WRX ser mer ut som en typisk sedan mens STI styling minner om ekte rallybiler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80140.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars