Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hvordan Sammenlign drivstofforbruket av biler

Bilkjøpere interessert i å spare penger på gass eller redusere skade på miljøet kan sammenligne forbruket av biler. Den amerikanske regjeringen krever bilprodusentene til å gjennomføre laboratorietester for å bestemme kjørelengde på biler. Regjeringen frigir resultatene av disse kjørelengde tester. Forbrukerne kan få tilgang til og bruke resultatene til å sammenligne drivstoff kjørelengde på ulike fabrikater og modeller av biler. Du trenger
tilgang
Vis flere instruksjoner
Fuel Economy søkbar katalog
en

åpne "Finn en bil" side på Fuel Economy nettstedet. The United States Department of Energy and Environmental Protection Agency (EPA) publisere Fuel Economy nettsted for å gi kjørelengde og andre drivstoff data.
2

Velg et årsmodell, bilmerke (produsent) og bilmodell å finne drivstoff kjørelengde data for et bestemt merke og modell av bilen.
3

Klikk på "Sammenlign side-by-side"-lenken for å velge og sammenligne gass kjørelengde på to biler. Du kan velge hvilken som helst to biler i katalogen og sammenligne kjørelengde på samme side.
4

Bruk søk ​​navigasjonskoblinger på "Find a Car" siden for å sammenligne biler etter klasse, gjøre eller MPG. Bilindustrien grupper biler i ulike klasser etter størrelse eller andre egenskaper. For eksempel kan du sammenligne drivstofforbruk på alle kombi eller alle lastebiler. Søk etter merke hvis du vil sammenligne alle biler laget av en enkelt produsent. Søk etter MPG å se alle biler som overstiger en angitt MPG. De "beste og verste MPG" koblinger gi lister over de beste og verste drivstoff-effektivitet rangeringer innenfor klasser av biler for dagens modell år.
5

Klikk på "Avansert søk"-lenken på " Finn en bil "siden for å sette opp et søk med dine egne søkekriterier. For eksempel kan du velge flere modell år, bilklasser og andre bil egenskaper.
"Fuel Economy Guide"
6

Klikk på "Fuel Economy Guide" image på Fuel Economy hjemmeside. EPA og Department of Energy lansere en ny versjon av veiledningen i november hvert år.
7

Klikk på de enkelte utgaver av "Fuel Economy Guide" for å sammenligne biler produsert i år at utgave. Du kan også be om en gratis papirkopi av de tre siste utgavene av "Fuel Economy Guide". Bruk følgende kontaktinformasjon: en

EERE Informasjon Center20440 Century Blvd.Suite 150Germantown, MD 20874877-337-3463eere.energy.gov
8

Se på "Fuel Economy Guide" for å få kjørelengde informasjon om alle biler produsert i en modell år. Guiden ikke har en søkefunksjon. Du kan imidlertid visuelt skanne det å finne bilene du er ute etter og sammenligne drivstofforbruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79881.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars