Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Slik Finn en Moped Forhandler

En moped, vanligvis kjent som en scooter, er en lav-drevet motorsykkel utformet som økonomisk transport. De kalles mopeder fordi tidlige modellene hadde pedaler som de på sykler, som fører til begrepet "motor-pedal." I disse dager, er andre biler med lav effekt, lav hastighet og restriktiv motor, samt noen drevne sykler, kalt mopeder. Per 2011 er gjennomsnittlig prisklasse for å kjøpe en moped gjennom engros mellom $ 500 og $ 1500. Instruksjoner
en

Gå inn i en butikk som selger mopeder. På emballasjen, bør du se enten "Produsert av" eller "Distribuert av." Ta kontakt med selskapet for en liste over autoriserte grossister. Også spørre butikksjefen eller salgsrepresentant hva grossist de bruker. Noen vil fortelle deg, og dette vil redusere søketiden.
2

delta på en messe som spesialiserer seg på mopeder. Mange selskaper vil være der konkurrerer om oppmerksomheten, og du kan være i stand til å finne en grossist å snakke med direkte. Noen organisasjoner som er til stede kan også være i stand til å hjelpe, siden de har forbindelser over hele bransjen. Arbeid deg rundt i rommet og samle så mange relevante visittkort som du kan. På denne måten vil du være i stand til å sammenligne og få den beste prisen tilgjengelig når du velger en bestemt modell av moped.
3

Vurder å kjøpe en liste over engros selskaper som inkluderer deres kontaktinformasjon og navn. Det finnes nettsteder og selskaper som tilbyr disse typer lister, men noen vil selge kun til bedrifter. Ett selskap som spesialiserer seg på disse listene er World Wide Brands, som har en sertifisering av kvalitet fra eBay.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79765.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars