Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Forskjeller mellom Ford Focus Models

Den kompakte Ford Focus ble oppgradert i 2009 til funksjonen en sporty coupe trim, ny takspoiler og økt hestekrefter. Den 2011 Focus fortsetter å vise frem de 2009 tilleggene, det har også en to-liters, firesylindret motor med 140 hestekrefter. Den 2011 Focus kommer i fire trim alternativer: S, SE, SES og SEL. Forskjellene mellom de trimmer ligge i standard interiør og eksteriør funksjoner, base pris og tilgjengelige alternativer. Base Pris

2011 Ford Focus S starter på $ 16 640, mens SE starter på $ 17,270. SES hadde en produsentens veiledende pris (MSRP) på $ 18 870, og SEL er MSRP var $ 19670. Forskjellen i pris kommer fra SES og SEL sporty trim alternativer og standard funksjoner, inkludert skinntrukket og SYNC audio tilkobling. Disse funksjonene er ikke tilgjengelig på S og SE trimmer, eller er de bare tilgjengelig som ekstra kostnader alternativer.
Håndtering

Bakre stabilisator barer som holder et kjøretøy fra rullende i en skarp sving kommer standard med SES og SEL, men disse er ikke tilgjengelig på S og SE trims. Andre forskjeller mellom de fire trims inkluderer europeisk-inspirerte suspensjon bare tilgjengelig med S og SE. Ifølge Ford, hjelper denne suspensjonen å skjerpe styring og håndtering karakteristikker av kjøretøyet. Performance-avstemt fjæring, noe som gir en større bakre stabilisator bar for et bedre grep når du tar kurver, er bare tilgjengelig på SES trim.
Transmission

En fem-trinns manuell girkasse er standard på S, SE og SES modeller, og en fire-trinns automatisk girkasse er valgfritt. SEL er bare tilgjengelig med en firetrinns automatgirkasse.
Interiør

2011 Ford Focus SES og SEL trims kommer standard med metallisk instrument panel applikasjon og ambient interiør belysning, som ikke er tilgjengelig på S og SE trims. Sirius satellite radio-tilkobling er standard på alle modeller unntatt S. Oppvarmede forseter og skinntrukket seter er ekstrautstyr på SES, standard på SEL og utilgjengelig på S og SE trimmer.
Eksteriør

SES og SEL trims kommer standard med en krom eksos tips, tåkelys og hode og hale lamper omgitt av mørk krom. Bare de tåkelysene er tilgjengelig som ekstrautstyr på SE trim, og ingen av disse funksjonene er tilgjengelig på S.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80035.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars