Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Gross HP Vs. Net HP

Mye forvirring fortsatt eksisterer selv blant bilentusiaster om forskjellen mellom netto og brutto hestekrefter. Brutto og netto hestekrefter rangeringer måler det samme, men på svært forskjellige måter. Pre 1972

Frem til 1972 hestekrefter ble målt med en motor som kjører ingen perifere systemer (AC, servostyring, dynamo,), ingen skjerf festet til eksos, og andre faktorer for å optimalisere motoreffekt.

Reason for Change

Press fra sikkerhet talsmenn og forsikringsselskaper begynte å montere på bilindustrien til å tone ned hestekrefter. Utslippskrav skiftende grunn av overgangen fra blyholdig til blyfri bensin også forårsaket endringen fra brutto til netto hestekrefter rangeringer.

Netto Hestekrefter

Netto hestekrefter rangeringer målt utgang på en bilmotor med alle eksterne enheter koblet til, inkludert smog kontrollsystemer. Netto hestekrefter var standarden for bilindustrien til 2005.
Forskjeller i Cars

Før overgangen fra brutto til netto hestekrefter rangeringer, var det ikke uvanlig at familien sedan å bli vurdert til 300 hestekrefter. Etter at bryteren, så mange av de samme modell biler en betydelig nedgang i antall hestekrefter med liten eller ingen forskjeller i motoren på bilen.
På Hjul

Til tross for felles tro, er netto hestekrefter ikke kraften i bilen på hjulene. Wheel hestekrefter er begrepet som brukes for å måle effekten av et kjøretøy som faktisk når bilens hjul.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79839.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars