Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

2001 Toyota Prius Pålitelighet

The 2001 Toyota Prius var den prototypiske hybridbil i det amerikanske markedet. Til tross for mange radikale, daværende nye teknologier, har Prius 2001 holdt opp som en pålitelig bruktbil. Selv som 2011 Prius ruller ut, forblir den opprinnelige en solid bruktbil. Positive

For det meste, holder 2001 Prius seg godt. Svært få problemer dukket opp med denne modellen til tross for at bilens første årsmodell. Bilen konsekvent fått høye karakterer fra Edmunds.com og Consumer Reports, både som ny og brukt bil. I tillegg selger en 2001 Prius for rundt $ 10.000. Dette er omtrent halvparten av den nyeste modellen. Dette representerer både en solid sparing og en god indikator på at Prius holder verdien.
Bekymringer

To viktigste pålitelighet bekymringer eksisterer med en 2001 Prius. Først, om noe stort går galt med motoren, kan bare en Toyota forhandler fikse det. Mye av teknologien i Prius er unik til produsenten. Dette gjør at kjøperen avhengig av forhandler for større reparasjoner til motoren. Den andre bekymringen er batterilevetiden. Siden Prius rullet ut, har bekymringer oppstått at batteriet bankene vil etterhvert bli oppbrukt og må skiftes ut. På 2001-modellene, eksisterer det en 100 000-mile garanti på batteriene. De nyere modellene doblet kjørelengde til 200.000 miles, noe som gjenspeiler større tillit til teknologien. Men selv i worst-case scenario, det koster mindre å kjøpe en brukt Prius og skifte batterier enn det gjør å kjøpe en 2010 eller 2011 modell.
Oppsummering

Prius representerer et kvantesprang i miljøvennlige biler. Det fungerer godt og beholder verdi. Ulempen er hvis noe stort går galt, kan det bli kostbart og krever spesialiserte reparasjoner. En forbruker må veie verdien av Prius mot potensielt dyre off-sjanse for store problemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79728.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars