Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Sportster 883 Spesifikasjoner

The Harley-Davidson 883 Sportster-modellen følger i en lang rekke av Sportsters produsert av det amerikanske selskapet siden 1957. Den 883 er en motorsykkel med klassisk 1950-tallsstil, men strømmen av moderne sykler. Sportster 883 gir ryttere presise kjøreegenskaper, en behagelig, glatt tur, stor kjørelengde og stoltheten av å eie en Harley. Motor

Harley Davidson Sportster 883 har en V Twin Evolution-motor med to sylindere. Sykkelen har en 3,3-liters drivstofftank, tar vanlig gass og får 57 mpg på motorveien og 48 mpg i byen. Sportster 883 har en 5-trinns manuell girkasse.
Suspension, Felger & Dekk

The Sportster har en front teleskopisk forgaffel kombinert med en bakre twin-sided swing arm suspensjon. Bakakselen er en tomme i diameter og Sportster 883 kommer fra fabrikken med aluminiumsfelger og Dunlop dekk.
Styling

Med en lav- stige styret, single skinn sete og en stålramme, har Sportster 833 et klassisk utseende som inkluderer en særegen 'peanut' formet drivstofftank, forskjøvet doble eksosrør og en oval luftfilter dekselet. Fargealternativer inkluderer sierra red pearl, brilliant silver pearl, levende svart chopper blå perle.
Elektrisk

Sportster 883 kommer med en valgfri sikkerhetssystem. Virkemidlene er en elektronisk speedometer, nullstilles triptelleren-displayet og kilometerstand. Motor diagnostikk og oljetrykk lyser varsle føreren når sykkelen trenger service.
Lighting

frontlys på Harley Davidson Sportster 883 har en klar linse og reflektor- optikk. Beskytte frontlys er en Bar & Shield cloisonné med Harley-Davidson logo som dekorative metallarbeider.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79992.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars