Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hva som gjør en bil Green?

De fleste bilene fortsatt kjøre på bensin, men folk blir stadig mer opptatt av skaden dette drivstoffet gjør for miljøet . Forskjellige mindre skadelige alternativer til forbrenningsmotoren er nå tilgjengelig. . Problemene med fossilt brensel

Bensin er en begrenset , ikke- fornybar form for energi produsert fra petroleum - råolje . Det er et fossilt brensel fordi det er skapt over evigheter av nedgravde fossiler under jorden . Tanking en bil med bensin forårsaker forurensing å bli sluppet ut i atmosfæren . Disse miljøgiftene er knyttet til global oppvarming , som truer vårt miljø .
Alternativer til bensin

Mulige alternativer er batteridrevne elbiler , hydrogen drivstoff biler og biodiesel , som erstatter petroleum med et materiale slik som animalsk fett eller vegetabilsk olje . Sammenhengen mellom disse ideene er at de alle bruker fornybare energikilder , som ikke avgir så mange klimagasser til atmosfæren.
Framveksten av den elektriske hybrid

den mest utbredte typen av "grønn " bil er elektrisk bensin hybrid, som har en elektrisk motor og gass motor som alternativ drivstoff til bilen . Toyota Prius hybrid priser som den mest drivstoff - effektive kjøretøy solgt i USA i 2010 og var den høyeste solgte bil i Japan i 2009 .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80046.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars