Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hva er forskjellen mellom en BMW 750 og en BMW 760?

For 2010 kommer BMWs luksus 7-serie i to forskjellige modeller, 750i og Li og 760Li. Den store forskjellen mellom de to modellene er motorens størrelse. Det er imidlertid viktig å merke seg at 760 kan være lengre, etter 5,5 inches enn 750, på grunn av det faktum at li (lang hjulavstand) er et alternativ på 750, men standard til 760. Når det gjelder komfort og bekvemmelighet er 760Li toppen av linjen modell. Mange kjøpsopsjoner for 750 er standard utstyr på de bedre utstyrte 760Li. Motor

750i og Li har en 400-hestekrefter, 4,4-liters V-8 motor og sekstrinns automatisk girkasse med automatisk manuelle skift. Den 760Li har en turboladet 544-hestekrefter, 6,0-liters V12-motor og en åtte-trinns automatgirkasse.
Standardfunksjoner

750i og Li og 760Li besitter de luksuriøse funksjoner som BMW sjåfører er vant til, blant annet adaptive Xenon lys og adaptiv justerbar fjæring, parkering sensorer foran og bak, regn sensing vindusviskere, takluke, el-oppvarmede speil og en nøkkelfri tenning. For fører og passasjer komfort, fire-soners automatisk klimaanlegg, 14-veis justerbare forseter, forsetet minnefunksjoner, en makt tilt-and-teleskop ratt, oppvarmede forseter, tre trim og skinninteriør.
< p> Når det gjelder elektronikk, har BMW standard Bluetooth, iDrive, en stemme-aktivert harddisk-basert navigasjonssystem med sanntids trafikk oppdateringer og en 10-høyttaler surround-sound stereo med HD-radio, en ekstra audio jack og digital musikk lagring.
Eksklusivt for 750Li

Foruten å være litt romsligere, gir Li og ekstra 5,5 inches i lengde, en selvutjevnende luftfjæring er tilgjengelig på 750Li. Jo lengre akselavstand er primært lagt merke til av baksetepassasjerene, som vektes mer plass i denne modellen.
750i og Li Options
p Hvis de vanlige funksjonene ikke vil gjøre , kan flere pakker kjøpes som legger enkelte funksjoner videre til 750. M Sport pakken gir aktiv roll stabilisering, ditt valg av enten 19 - eller 20-tommers ytelse dekk (standard 7-serie hjulstørrelse er 18 tommer), en sportslig ratt og aerodynamisk kropp styling. Det kalde været pakken inkluderer et oppvarmet ratt og oppvarmede bakseter, pluss en skipose for stammen pass-through. Den luksuriøse sitteplasser pakken inneholder alle de kaldstartutrustning funksjoner i tillegg til bakre parasoller, ventilerte forseter og aktiv justerbart førersete styrker. Den praktiske pakken gir en kraft koffertlokk og soft-close dører. Sjåføren assistanse Pakken legger til en blind-spot varslingssystem, filbyttevarsel og automatisk fjernlys. Kameraet Pakken legger bak og fra siden parkeringsplasser kameraer. Premium Sound pakke oppgraderinger til lyd system til en 16-høyttalersystem og legger også til en iPod /USB audio jack, en six-CD/DVD veksler.
760Li
< p> Standard til toppen av linjen 760Li er alle standard-og tilleggsfunksjoner tilgjengelige til 750 (unntatt M sport pakke). I tillegg 760Li funksjoner aktiv firehjulsstyring, strøm-justerbare bakseter, oppvarmede og ventilerte seter rundt, en skinn-dekket dashbordet, satellitt-radio, en makt trunk lokk og et head-up display. For en ekstra touch av luksus, tilleggsutstyr på 760Li er bakseter med massasjefunksjon, adaptiv cruise control, en bakseteunderholdning system, infrarødt nattsyn og en rekke interiør trim alternativer.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79856.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars