Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

2009 Hyundai Tucson Colors

The Hyundai Tucson for 2009 har en nyutviklet frontgrill , og en nydesignet bakluken . Den har også nye lettmetallfelger . The 2009 Tucson har et Kelley Blue Book verdi av $ 19 250 og kommer i syv forskjellige eksteriørfarger og to innvendige fargevalg . Interiørfarger

Normalt bilprodusenten vil ha en god idé om hvor mange biler å produsere med en bestemt nyanse . Den utvendige fargen vil ofte bestemme hva interiøret fargen vil bli. Kull, som Hyundai kaller Mørk Titanium Gray, er den mest populære utvendig farge for '09 . Tucson Interiøret er tilgjengelig i to farger , beige og grå . Setene er skinn med ekstra komfort for å bli oppvarmet .
Utvendige farger

'09 Hyundai Tucson kommer i syv utvendige farger . Mesa Red , Desert Sage , som skjer for å være en lysere nyanse av grått , og Mørk Titanium Gray. Denne fargen kan også beskrives som trekull . En annen utvendig farge valget er Nautical Blå, som er en mørkere nyanse av havet blått . Tucson utvendig kommer også i Platinum, Obsidian Black and Alpine Frost , som er en blanding mellom Nautical Blue and Platinum.
Garanti

Hver 2009 Hyundai Tucson kommer med en syv - års ubegrenset kilometer rust garanti. Den grunnleggende kjøretøy garanti er fem år og 60.000 kilometer . En garanti på 10 år , kommer 100.000 miles standard for bilens drivverk . Veihjelp er også tilgjengelig med Tucson i fem år med ubegrenset miles .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80188.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars