Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Bøttesete Typer

Når det gjelder bilens bøtte seter, er det flere stiler som har vært konsekvent brukt i biler og lastebiler i løpet av årene. Noen av deres designelementer er for visuell appell eller stil, mens andre aspekter er utelukkende basert på funksjonalitet og komfort. Og mens de kan være dekket i forskjellige stoff eller skinn, er bøtteseter av mange ansett som en av de mest komfortable måter å ri i et kjøretøy. Individuell Bucket Seats

Denne typen bøttesete kommer i både lav-og høy-back stiler med eller uten armlener. Det kan ha en separat nakkestøtte, eller man kan inkorporeres i setets utforming. Og som tittelen på dette avsnittet foreslår, den er konstruert og formet for å holde en enkelt person.
40/60 bøtteseter

Denne typen bøttesete er en enkelt enhet som er utformet for å holde to personer. Det har fått navnet sitt fra det faktum at 40 prosent av setet er formet for sjåføren med 60 prosent av setet dedikert til passasjeren. Dette alternativet kan ha en lav eller en høy rygg, samt en armlenet. Det kan også ha en egen nakkestøtte. Denne stilen sete kan ha en fast eller split tilbake. Fordelen med en split er tilbake som du eller din passasjer kan enkelt få tilgang til baksetet (hvis det er en i bilen) eller lagringsplass bak setet uten å forstyrre den andre personen. Og avhengig av bilen, kan den inneholde en åpning for girkasse.
60/40 bøtteseter

Denne typen benk bøttesete er nesten identisk til 40/60 bøttesete, men med en viktig forskjell. I dette sete, er 60 prosent dedikert til føreren med 40 prosent av setet formet for passasjeren. Alle andre aspekter og funksjoner på denne type sete er det samme som 40/60 bøttesete.
45/45 bøtteseter
p Som navnet antyder, dette type bøttesete gir både passasjer og sjåføren med samme mengde plass. Den kan også inneholde et senter armlene samt separate nakkestøtter. Den kommer i både lav-og høy-back-modeller.
Kapteinens Stoler

Denne typen bøttesete er beregnet for én person og kan omfatte mange av de samme komfort som en stor komfortabel stol du har hjemme. Funksjoner kan inkludere armlener, en justerbar nakkestøtte, en tilbakelent rygg og evne til å dreie. Denne typen bøttesete er oftest funnet i varebiler og RVs.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79829.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars