Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hvordan Sammenlign Medium Cars

De er store nok til å gi deg tilstrekkelig last og passasjer plass , men liten nok til å passe lett inn parkeringsplasser og din garasje . De som er i markedet for en middels stor (eller mid-size ) bil har flere modeller å velge mellom . Sammenligne dem inkluderer en titt på sikkerhet og drivstofføkonomi . Sikkerhetsmessige

Kjøretøy må tjene toppkarakter i krasj og rollover tester for å få en " top pick " betegnelse fra nonprofit Insurance Institute for Highway Safety . Flere 2011 mid- size biler tjent denne betegnelsen, inkludert Ford Fusion , Hyundai Sonata , Subaru Outback og Chevrolet Malibu.
Fuel Efficiency

Regjeringens drivstofføkonomi nettside viser som mid- size biler går lengst på en gallon av gass . 2011 biler på toppen av listen inkluderer hybrid , front- wheel-drive versjoner av Mercury Milan , Lincoln MKZ og Ford Fusion. Hver postet 41 miles per gallon ( mpg ) i byen og 36 på motorveien.

Mål

Mid - size biler varierer i mengden av hodet , ben, hofte og skuldre de gir for beboerne. For eksempel tilbyr 2011 Mercury Milan 38,7 inches av front- sete headroom , mens du finner 40,6 i 2011 Nissan Sentras som ikke har moonroofs . Bruk " Mål " eller " spesifikasjoner" linker på produsentens nettsider for å sammenligne målinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79968.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars