Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Sammenligning av Økonomi SUVer og Vans

Med gasspriser klatre så høyt som $ 4,00 per gallon i enkelte deler av USA, er forbrukere på jakt etter biler som tilbyr den beste drivstofføkonomi. Når det gjelder SUVer og varebiler, har hvert kjøretøy et annet nivå av effektivitet. Drivstofføkonomi er basert på mengden av miles et kjøretøy kan reise på en gallon av gass i byen og på motorveien. Den kombinerte by og på motorvei drivstofføkonomi bestemmes av hvor mange liter gass et kjøretøy bruker per 100 miles kjøring. En annen faktor, den årlige drivstoffkostnader gir et mer fullstendig bilde av drivstofføkonomi et kjøretøy tilbyr. SUVer

Ifølge US Department of Energy, er de beste SUV av 2010 vurdert 34 miles per gallon i byen og 31 på motorveien (se Referanse-delen). Det er verdt å merke seg at disse kjøretøyene er hybrider, så ved noen anledninger, de opererer på en elektrisk strømkilde og ikke bruker drivstoff. De beste SUV som ikke er hybrider er rangert 23 MPG i byen og 29 på motorveien.
Vans
p Som for minivan økonomi, de mest effektive minivans for 2010 er rangert mellom 20 og 22 MPG i byen og opp til 28 MPG på motorveien. Full størrelse varebiler er enda mindre effektiv, ved 15 MPG i byen og 20 på motorveien. Full størrelse varebiler er designet for å bære tung last, noen ganger også ha dieselmotorer. Deres drivstoffkostnader kan være høy.

Ting å se etter

The US Environmental Protection Agency (se Resource avsnitt) sier at alle nye biler og lette -lastebiler som selges i USA må vise en etikett som gir drivstofføkonomi informasjon slik at forbrukerne kan ta velinformerte sammenligninger mellom kjøretøyene. Denne etiketten skal inneholde informasjon om byen /highway kjørelengde og den årlige drivstoffkostnader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80009.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars