Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

The Best Auto Insentiver

De beste kjøperen insentiver kan variere avhengig av hvilke egenskaper du er ute etter i en bil. Som en generell regel, ifølge US News, er de flere insentiver en bil tilbyr en indikasjon på hvor fort en produsent og /eller forhandler må selge bilen. For eksempel økonomiske fordeler og insentiver er påvist måter å gnist en kjøpers interesse. Alternativt selger mer en bil uten perks, desto mindre sannsynlig en forhandler eller bil maker være å tilby flere insentiver. APR Incentives

Økonomiske insentiver er en klok måte å lokke bil kjøpere, ifølge US News. Tilby en lav eller null prosent apr finansiering gir potensielle kjøpere muligheten til å foreta innbetalinger på en bil uten byrden av å inkludere en høy rente. Styrking dette insentivet ved å utvide lav eller ingen apr rate over en fast periode på flere måneder eller år gir en enda større løfte om mer tid for kjøperen å betale på en bil uten inkludering av interesse.

Rabattnivåene Incentives

Auto rabatter er andre insentiver som er viktige for kjøperne, ifølge Automobile Magazines. Rabatter er cash-back muligheter for bilkjøpere. Disse insentiver kan variere avhengig av kostnadene av bilen, hvor mye en kjøper byr på en ned betaling og /eller dersom sporet er en fast beløp. Nesten alle store bilprodusenten tilbyr noen form for rabatt på de fleste modellene, og gjennomsnittlig rabatt tilbud på nye biler er rundt $ 3500 per bil.

Skatteinsentiver

skatteincentiver er svært attraktiv for nye bilkjøpere også. Ifølge Fuel Economy, er den føderale regjeringen aggressive i å tilby en rekke skattemessige incentiver til folk som kjøper drivstoffeffektive biler. Disse incentivene bidra til å redusere klimagassutslipp ved å oppmuntre kjøpere til å kjøpe biler som bruker ren og /eller fornybart drivstoff. Spesielt er skatteincentiver tilbys på nesten alle nye biler er avhengige av elektrisitet eller hybrid og alternative drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80110.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars