Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hvordan Test Drive en Mazda Miata

Mazda Miata ble introdusert i 1990 og ble en umiddelbar hit med sports bil elskere. Miata, en cabriolet, har alltid inneholdt en sporty bakhjulsdrift plattform og en forståelsesfull twin-cam motor. Selv om du fortsatt kan kjøpe en splitter ny Miata, er dette rag-top også en veldig bra brukte bilen kjøpe. Når testen kjører en Miata, er det et par ting du bør ta hensyn til. Instruksjoner
en

Utfør en visuell inspeksjon av hele bilen. Inspisere karosseriet etter tegn til rust. Åpne motorrommet for å se om det er skittent eller rent, og se på interiøret i bilen for tegn på slitasje.
2

Start bilen. Det bør starte omgående. Du skal ikke behøve å slå av tenningen over for mer enn et par sekunder før den starter. Den Miata fire-sylindret motor bør tomgang jevnt og ikke gjøre noen banket lyder hvis du rev ​​det. Knocking eller overdreven klikking kan bety at motorens innvendige er slitt og motoren kan ikke ha mye liv igjen i den.
3

Trå inn clutchen, og plasser den i gir hvis bilen har en manuell girkasse. Koplingen skal engasjere jevnt og i midten av pedalvandring. Hvis det er en automatisk, bør overføringen skifte jevnt fra utstyr til utstyr.
4

Lytt etter eventuelle girkasse lyder. Miata er girkassen bør være relativt rolig. Hvis det gjør overdreven klynking lyder, kan det være et problem med girene blir slitt ut.
5

Drive bilen, og lytt etter sliping støy fra hjulene, noe som kan tyde på dårlige hjullager. Bilen skal ikke riste eller vibrere overdrevet. Husk imidlertid at Miata er en relativt spartansk sportsbil og ikke isolere ikke beboerne fra veien støy så mye som enkelte kjøretøy.
6

Ta bilen rundt hjørner i en dristig måte. Miata er en sportsbil, og derfor bør håndtere veldig godt og føler meg veldig kvikk. Suspensjonen skal føles stram og responsive. Hvis den er myk og beveger seg rundt for mye, kan det trenger nye sjokk og suspensjon foringer. Kjøre bilen på motorveien. Mange Miatas lider av en shimmy på 65-mph, som er forårsaket av en slitt suspensjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79886.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars