Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Gass kjørelengde Vurderinger av Biler & SUVer

I disse dager er det viktig å vite hva slags gass kjørelengde en bil eller SUV vil få før du kjøper. Det er lett å finne i byen og motorvei kjørelengde estimater av nye og brukte biler, og å foreta sammenligninger. Samle detaljert info

Du har kanskje merke, modell og år av et kjøretøy, men du trenger også å vite nøyaktig hvilken versjon for å bestemme kjørelengde. Mange biler av samme modell har forskjellige tilgjengelige motorstørrelser, en faktor som i stor grad kan påvirke kjørelengde.
Kontroller kjørelengde rangeringer

Det beste stedet å begynne er fueleconomy. gov, som viser gass kjørelengde på alle nye og brukte biler. Husk at dette er de tallene anslått av bilprodusentene.
Sjekk forbrukeren kjørelengde

Estimater under perfekte forhold er en ting, men hva er forbrukerne faktisk får når det gjelder gass kjørelengde? Besøk http://www.fueleconomy.gov/mpg/MPG.do?action=browseList å se hva bilistene får i den virkelige verden.
Vurdere drivstoffkostnadene

Kjørelengde er lett å sammenligne, men hvis du sammenligner bensin kontra diesel, må du faktor i kostnadene for drivstoff. Disse to brensel sjelden koste det samme ved pumpen.
Hybrid faktor

Ta oppmerksom på at mange hybrider få bedre gass kjørelengde i byen enn på motorveien, som er det motsatte av konvensjonelle biler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79781.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars