Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Liste over de sikreste SUV i 2009

I bil sikkerhet testing utført av National Highway Traffic Safety Administration og Insurance Institute for Highway Safety, overgikk SUVer alle andre typer kjøretøy i nesten hver kategori. De høye sikkerhetsvurderinger av SUVer er sannsynligvis skyldes en kombinasjon av størrelse og bilprodusentene legge ekstra sikkerhetsfunksjoner for å tiltrekke seg kjøpere under resesjonen. Selv blant SUVer, derimot, la seg bedre enn andre. Audi Q7
p Som en earner av NHTSA høyeste rating av fem stjerner i kollisjonstester og IIHS høyeste vurdering av "god" i alle slagtester, er 2009 Audi Q7 en leder i SUV-markedet . Sikkerhetsfunksjoner inkluderer fører-og passasjersiden whiplash-beskyttelse hodestøtter, sidekollisjonsputer å kvele brystet og bekkenet og polstring under instrumentpanelet som absorberer kollisjon energi, beskytte føtter og ben. Andre funksjoner for å øke sikkerheten er elektronisk stabilitetskontroll, dekktrykk monitor, Kjørelys, fire hjul ABS-bremser, antispinn, justerbare øvre setebelter foran og bak og baksetet hodestøtter. Sin base MSRP i 2009 var $ 43500.
Mercedes M-Klasse

Mercedes Benz mellomstore M-klasse SUV også fått svært høye seertall fra NHTSA og IIHS . M-Klasse, som selges med en veiledende pris på $ 45 750 i 2009, har hodekollisjonsputer foran og bak, dobbel foran og bak sidemonterte kollisjonsputer, og dynamiske hodestøtter på både fører-og passasjersiden å redusere nakkeskader. I tillegg kom det standard med elektronisk stabilitetskontroll, automatisk crash varsle, fire-hjuls ABS bremser, antispinn og kjørelys.
Volvo XC90

Volvo har vært synonymt med sikkerhet i flere tiår og dens 2009 SUV, XC90, er intet unntak. Høyt vurdert for sikkerhet ved NHTSA og IIHS for sin sjåfør og passasjer hodestøtter og front-, bak og tredje rad kollisjonsputer, brims det også med andre standard sikkerhetsutstyr, og starter med den viktige passasjer airbag på /av-bryter for mindre passasjerer som kunne bli skadet av en distribusjon airbag. Andre funksjoner inkluderer fire hjul ABS, automatisk på frontlykter, traction control, elektronisk stabilitetskontroll, Roll Stability Control, bremseassistent, fotgjengerbeskyttelse kupeen forsterket med boron stål, Beltepåminnelse lys, roll-over beskyttelse system og et sammenleggbart rattstammen for å beskytte førerens overkropp i tilfelle en frontkollisjon. Volvo XC90 solgt for en veiledende pris på $ 37,000 til $ 50,800 i 2009.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79745.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars