Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hva er forskjellen mellom Kompakte og økonomi Cars?

Det er mange faktorer forbrukere må vurdere når du kjøper eller leier en bil. En slik faktor er forskjellen mellom forskjellige typer biler . Det er noen store forskjeller mellom kompakte og økonomi biler. Størrelse

Ifølge United States Environmental Protection Agency , er en kompakt bil definert som en personbil med 100-109 kubikkfot interiør og last volum . Økonomi biler er klassifisert etter hvordan de er utformet. Økonomi biler er generelt utformet for å være liten og lett vekt for å gi bedre gass kjørelengde .
Gass kjørelengde

Kompakte biler vanligvis oppnå god gass kjørelengde på grunn av sin lille størrelse, men noen har høy ytelse motorer som ikke hjelper gass kjørelengde . Økonomi biler er generelt utformet med flere drivstoffeffektive motorer . Det og lettere vekt gir økonomi biler forkanten på gass kjørelengde .
Pris

Prisene på kompakte biler kan variere sterkt avhengig av trim nivå ( utstyrspakke ) og motorens størrelse. Økonomi biler er laget for å være rimeligere å kjøpe og vedlikeholde. Økonomi biler generelt mangler trim alternativer og er billigere å reparere når det oppstår problemer .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79900.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars