Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Funksjoner av 2007 CRV

The 2007 Honda CR-V er en redesignet liten sport utility vehicle ment å appellere til unge foreldre som ønsker en romslig bil med massevis av funksjoner. Bilen representerer tredje generasjon av CR-Vs. Bilen er ment å konkurrere med Ford Escape og Toyota RAV4. Den kommer i LX, EX og EX-L trim versjoner. Kropp og Eksteriør

SUV veier mellom 3400 og £ 3550. avhengig av versjon. Det er 177,9 inches lang, 71,6 inches bred og 66,1 inches høy, med en bakkeklaring på 7,3 inches. LX-versjonen har 17-tommers stålfelger, mens EX har lettmetallfelger og bilens farge utvendig trim, samt en måne tak.
Motor og drivverk

Det CR-V har en 2,4-liters, firesylindret motor med en fem-trinns automatisk girkasse med overdrive. Motoren har 166 hestekrefter ved 5800 rpm og kan få 161 fot-pounds av dreiemoment ved 4200 rpm. Den har en 15,3-liters tank og får mellom 22 og 23 miles per gallon i byen og mellom 28 og 30 mpg på motorveien.
Fjæring og håndtering

Bilen har fire skivebremser, inkludert to ventilerte skiver, som spre varmen fra den tunge lasten plasseres på skivebremser foran. Den har et hjuloppheng foran system som opererer uavhengig av hverandre med en stabilisator bar og spiralfjærer. I den bakre har en multi-link hjuloppheng som også opererer uavhengig av hverandre med en stabilisator bar og spiralfjærer.
Interiør

Bilen har klimaanlegg, AM /FM radio med CD-spiller som leser MP3-filer, cruise control og en datamaskin som viser gjennomsnittlig drivstofforbruk, momentant drivstofforbruk og rekkevidde for gjenværende drivstoff i kjøretøy. Den innvendige funksjoner klut seter og sitteplasser for fem. Den har 103,8 kubikkfot rom.
Safety

Bilen har en fire-hjulet anti-lock oppbremsing system for å holde bremsene låser opp under en hard stopp . Både fører og passasjer siden har kollisjonsputer foran med beboer sensorer og bilen har foran og bak sidekollisjonsgardiner å beskytte mot en sidekollisjon. Den har ekstern strøm sluser og en startsperre enhet for å holde tyver fra hot-ledninger i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79675.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars