Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Ulempene ved store biler

Ganske ofte, synes mantra av livet å være: større er bedre. Dessverre er dette ikke alltid tilfelle. Selv om det sikkert er mange fordeler med å eie større biler, er det også mange ulemper. Dårlig Fuel Economy

Selv med fremskritt innen motorteknologi, tilsier enkel fysikk som en større, tyngre bil vil faktisk ha høyere drivstoffkostnader. Mengden energi som er nødvendig for å bevege en bil øker med kjøretøyets størrelse og belastning. Svært ofte, jo større bil, jo høyere er sjansen for en gass guzzler skatt er, som noen ganger kan gå inn i tusenvis av dollar på toppen av den opprinnelige kjøpesummen.
Vanskelig Maneuvering

Større biler har en større svingradius og er tøft å passe på trange steder, så det er visse typer kjøring og parkering vanskeligere. Større biler pleier også å ha lengre bremselengden på grunn av økt vekt. Det kan ta litt tid og forsiktig kjøring for en sjåfør å bli akklimatisert med en stor bil.

Dyrere Vedlikehold

Store biler ofte krever større dekk som tendens til å være dyrere, spesielt når de har lav profil og høy ytelse styling. Bremser også slites ut raskere på større biler på grunn av den ekstra massen. Tyngre komponenter ofte kan sette mer stress på suspensjon slik at den slites fortere ut, spesielt på ujevne veier.
Høyere Forsikring Cost

grunn av den høyere prislappen på et større kjøretøy, forsikring priser har en tendens til å være høyere på større biler, alt annet likt. Som blir sagt, den ekstra sikkerhetsfunksjonene større biler kan gjøre opp for forskjellen og bringe forsikringskostnader litt nærmere de av mindre biler.
Høyere upfront pris

Større biler er som regel dyrere enn sine mindre kolleger, mest fordi de krever mer materiale å bygge. Den nevnte gass guzzler skatt, har også en tendens til å øke prisen på mange store kjøretøyer. Leveringskostnader og selv registrering kostnader er likeledes ofte høyere at med mindre biler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79800.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars