Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hva er de best rangerte MPG Cars?

Hvert år siden 1984 har den amerikanske Department of Energy testet og utstedt miles per gallon (MPG) rangeringer av nye biler. Bilprodusenter teste sine egne biler, og rapportere disse resultatene til Environmental Protection Agency (EPA). Ifølge fueleconomy.gov, gjennomgår EPA da disse resultatene og bekrefter om lag 10 til 15 prosent av disse dataene på deres nasjonale kjøretøy og drivstoff Utslipp Laboratory ved hjelp av en test framgangsmåten fastsatt av føderal lov. Mest effektiv Totalt

2010 hybrid Toyota Prius var den samlede vinneren, i snitt 51 MPG i bykjøring og 48 på motorveien. Toyota Prius kan reise et gjennomsnitt på 536 miles på en tank med vanlig gass med en anslått årlig drivstoff kostnad på $ 873. EPA anslått årlige drivstoffkostnader er basert på 15.000 årlige miles drevet og et drivstoff pris på $ 2,91 per gallon for vanlig gass. Den årlige oljeforbruk av Toyota Prius er anslått til 6,9 fat per år.
Mest effektive To setere

ultra-small smart fortwo cabriolet og smart fortwo coupe , med automatiske girkasser med vanlig gass, bundet for første plass i den mest effektive To setere, bringe inn en score på 33 MPG for bykjøring og 41 MPG på motorveien. Smart fortwo årlig oljeforbruk kom inn på 9,5 fat olje, med en årlig anslått drivstoff kostnad på $ 1309. Andreplassen var sporty, automatisk-girkasse Mazda MX-5, ved hjelp av premium gass med 22 MPG i byen og 28 på motorveien.
Mest effektiv Minicompact Biler

EPA anslår Mini Cooper petroleum forbruk på 10,7 fat per år.

Den firesylindrede, var manuell girkasse Mini Cooper vinneren i denne kategorien, i snitt 28 MPG i bykjøring og 37 MPG på motorveien. Den prosjekterte drivstoffkostnadene for Mini Cooper, ved hjelp av premium gass anslått til $ 3,14 en gallon, utgjorde $ 1474 årlig. Dette var den eneste topprangerte bil i noen av bilen kategorier for å bruke premium gass. Mini årlige oljeforbruk ble anslått til 10,7 fat per år. De to løpere opp i minicompact bil kategorien var andre mindre drivstoff-effektive Mini Cooper modeller med automatgir, viser 25 MPG i byen og 33 MPG på motorveien.
Mest effektive kompakte biler

I denne kategorien fikk topprangerte 2010 Honda Civic Hybrid med automatgir 40 MPG i bykjøring og 45 på motorveien. Dens petroleum forbruk kom inn på 8,2 fat per år, med en årlig anslått drivstoffkostnadene for $ 1039. Runners up var to manuell girkasse Volkswagen dieselmotorer, Jetta og Golf, både gjennomsnitt 30 MPG byen og 41 MPG på motorveien.
Mest effektive mellomstore biler

Toyota Prius, samlet 2010 MPG vinneren (nevnt ovenfor), var også den øverste bil i denne kategorien. Den manuelle, etterfulgt firesylindret Hyundai Elantra Blå en fjern andreplass i denne kategorien som måler 26 MPG i bykjøring og 35 MPG på motorveien.
Mest effektive Store biler

Den Hyundai Sonata ledet denne kategorien med 22 MPG i bykjøring og 32 på motorveien, tett fulgt av Honda Accord, glipp av en MPG, med 22 MPG i byen og 31 MPG på motorveien. Den vinnende Hyundai Sonata scoret en anslått årlig drivstoff kostnad på $ 1746 og 13,7 fat årlig oljeforbruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79882.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars