Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hva betyr Lx på et kjøretøy ?

Biler kommer i en rekke utgaver , varierer som er basert på deres egenskaper . LX er en forkortelse for " luksus ", og er vanligvis funnet på biler som annonserer førsteklasses komfort og high- end tillegg som skinnseter . Imidlertid ikke LX ikke alltid bety det samme for hver produsent . Pakker

LX kan referere til den type luksuriøse pakke som er tilgjengelig i et kjøretøy . Lexus har LX utgave biler på markedet. For eksempel er LX570 en luksus sport utility vehicle som har et skinn interiør, Smart Tilgang keyless entry system , push- start motor , innebygd navigasjonssystem og ryggekameraer . Slike fasiliteter tilbys bare i LX -utgaven.
Design

En LX bilmodell kan også være en indikasjon på en spesiell utvendig design . Honda Civic LX , for eksempel, er ikke den høyeste modellen av luksus som Honda tilbyr , men LX har et design trim som gjør at det ser annerledes ut enn DX eller EX sedan og coupé .
< BR > Betraktninger

Selv LX kan bli brukt til å betegne en spesifikk luksuriøs pakke eller utforming av et kjøretøy , gjør standard eller universell spesifikasjonene ikke eksisterer for alle typer LX bil eller SUV . Hver produsent kan velge hva slags spesifikasjoner bør inkluderes i en LX utgave .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/80144.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars