Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hvordan Sammenlign Auto Front Seat Benplass

Front sete benplass er viktig når man sammenligner biler for komfort. Automotive selskaper gir foran benplass plass i inches i sine spesifikasjoner rapporter. De tre mest brukte nettstedene for bil rapportene er NADA, Kelley Blue Book og Edmunds. NADA

Gå til NADA hjemmeside (se referanser). Lokaliser "Anmeldelse" overskriften på høyre side av skjermen. Velg "Ekspert". Velg bilmerke på neste skjerm. På neste side vil du bli bedt om å velge år og modell av bilen du ønsker å se. Velg trim pakken. Rull ned til "Priser og spesifikasjoner" og velg "Spesifikasjoner og ytelse." Rull ned til "Interiør spesifikasjoner." Front benplass er oppført i inches.
Kelley Blue Book

Gå til Kelley Blue Book hjemmeside (se referanser). Kontroller at du ikke ble omdirigert til beta nettside, som disse retningene er spesifikke for den viktigste nettsted. Kelley Blue Book gir bare spesifikasjoner for nye biler. Velg "Anmeldelser og nyheter" fra den blå linjen øverst i skjermbildet. Finn boksen merket "New Car Anmeldelser og rangeringer." Du vil bli bedt om å velge merke og modell, og klikk på den røde "Go"-knappen. Velg ønsket bil, og deretter velge ønsket trim. Finn den blå boksen på venstre side av skjermen merket "Specification". Velg "Teknisk spesifikasjon". Bla ned til "Mål" for å finne den foran benplass oppført i inches.
Edmunds

Gå til Edmunds hjemmeside (se referanser). Finn boksen merket "Bla etter tjene." Velg lage. Du vil bli bedt om å velge modell på neste side. Finn fanen merket "Anmeldelser og spesifikasjon." På venstre side, bla ned og klikk på "Funksjoner og spesifikasjoner." Front benplass vil bli oppført under "Interiør" i inches.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79755.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars