Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hvordan sammenligner jeg en Ford Excursion Vs. en Ford Expedition?

Mens mindre kjøretøy tilby lavere priser og bedre drivstofføkonomi, mange kjøpere er fortsatt i markedet for en stor bil som kan taue båten deres og dra rundt en stor rolleliste. To SUPERSIZED sport nyttekjøretøyer tilgjengelig for kjøpere er Ford Excursion og Ford Expedition. Sammenligning av disse SUV avslører noen viktige forskjeller bilkjøpere bør vite. Instruksjoner
en

Undersøk tilgjengelighet. Ford var likevel å gjøre ekspedisjonen i 2010, men det stoppet produksjonen av Excursion i 2005. Så vil kundene kun har brukt biler å velge mellom hvis de ønsker å vurdere Ford Excursion.
2

Sjekk sitteplasser kapasitet. Begge kjøretøyene tilby tredje rad sitteplasser. The Excursion har sitteplasser kapasitet for opptil ni passasjerer, mens Ford Expedition komfortabelt seter åtte.
3

Evaluer motorer. 2010 Ford Expedition har en V-8 motor, som også var standard på Excursion, men noen Utflukter har en ekstra V-10 motor.
4

Tenk funksjoner. Siden det ikke har vært produsert i mange år, innovasjoner som ryggekameraer, navigasjonssystemer og trådløs telefon teknologi er ikke sannsynlig å være innebygd i en Excursion.
5

Mål den. Sammenligning av hodet, hofte og skuldre av de to kjøretøyene viser faset ut Excursion er en vinner i alle kategorier. Vis ekspedisjonen dimensjoner på Ford hjemmeside og sammenligne dem med de 2005 Excursion tilgjengelige målinger på nettsteder som Motortrend.com, Cars.com, eller Edmunds.com.
6

Pris det. Bruke en bil-fokusert søkemotor for å finne og som benyttes Utflukter. I august 2010 var en 2005 Excursion Limited med ca 61.000 miles på markedet for $ 31000. En Expedition laget samme år som hadde 53.000 miles ble tilbudt for $ 22000.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79907.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars