Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hvordan finne ut hvilken motor du har i en 1991 Toyota Corolla

The 1991 Toyota Corolla kom med bare to varianter av 1,6-liters motor. I alle sedan, vognen og SR5 coupe, gjorde denne motoren 102 hestekrefter. I GT-S kupé, ble den samme motoren innstilt til å produsere en betydelig høyere 130 hestekrefter, selv om motoren kapasiteten forble på 1,6 liter. Så, alt du trenger å gjøre for å vite hva motor en 1991 Corolla har for å sjekke om det er GT-S variant, som har noen unike visuelle trekk. Instruksjoner
en

Sjekk tittelen. 1991 Toyota Corolla kom med bare to varianter av den samme motoren. Den grunnleggende 1,6-liter, inline firesylindret motor ble funnet i alt corollas og produserte 102 hestekrefter i alle sedan, vogner og SR5 coupe. Bare i GT-S coupe gjorde den samme motoren produserer 130 hestekrefter, som et resultat av bedre pust og modifisert motor-styringssystemer. Kapasiteten forble 1,6 liter. Så, hvis bilen tittelen sier bare Sedan, DX Sedan eller LE Sedan, DX eller SR5 vogn, eller SR5 Coupe, har du grunnleggende 102 hk motor. Ordene "GT-S Coupe" i tittelen indikerer tilstedeværelse av den sterkere 130 hk motor.
2

Inspiser bilen. Ta en titt på bilen. Hvis den har fire dører eller er en vogn, har den grunnleggende motoren. Hvis det er en to-dørs kupé imidlertid se etter ordene "GT-S" på siden av kjøretøyet. GT-S-modell med en kom malte stripe på bunnen av døren, som tydelig forklart "GT-S." Hvis du ser dette maleriet, har du 130 hestekrefter, kraftigere motor variant.
3

Sjekk under panseret. Hvis dørene har blitt endret eller maleriet fjernet, åpne panseret og se etter tre-bokstavers forkortelse TRD, som står for Toyota Racing Development. Denne notasjon ble funnet på tårnet avstiver spenne, som er staget som forbinder de to støt under panseret på hver side. Disse humper inneholder suspensjon under. Motoren er vugger mellom disse støt (i det minste på baksiden av motoren er). I GT-S modeller med kraftigere motor, vil bjelken som går på tvers av humper har tre store bokstaver som leser TRD.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79895.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars