Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Hvordan beregne bilens hestekrefter

Hestekrefter er en enhet for måling av strøm, og er standard enhet brukt for uttrykke utgangseffekten av en bilmotor. Ifølge Web Biler, ble enheten oppfunnet av James Watt. Den ble opprinnelig brukt til å sammenligne dampmaskiner til hestene de erstattet i industrielt arbeid. Mens mange er kjent med begrepet hestekrefter, ikke mange som vet hvordan du skal beregne bilens hestekrefter. Heldigvis, ved å samle litt informasjon om bilen din kan du bruke en matematisk formel for å beregne bilens hestekrefter uten spesialutstyr. Du trenger
Stoppeklokke
Kalkulator
Vis flere instruksjoner
en

kjøre bil på en dra stripe som er en kvart mil lang. Gang bilen med stoppeklokken for å finne ut hvor lang tid det tar bilen for å kjøre hele kvart mile på sitt høyeste hastighet. Dette kalles medgått tid (ET), og er ett nummer for å beregne bilens hestekrefter.
2

Vei bilen. Hvis du kjenner noen med bil skalaer, kan du veie bilen for å få et bestemt antall. Hvis du ikke har tilgang til bil skalaer, finner du produsentens offisielle tallene for vekten av bilen i brukerhåndboken. Med mindre du har gjort store endringer på bilen som kan påvirke vekten, vil produsentens tallet fortsatt gi deg et godt estimat av bilens hestekrefter.
3

Beregn hestekrefter av bilen ved hjelp en kalkulator og ET metoden formel. Ifølge DSM.org, kan denne formelen skrives som "hestekrefter = vekt /(ET /5,825) ³." Dette vil gi deg hestekrefter av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79885.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars