Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> Sammenligning Cars >> Content

Sikreste bilen for Children

Hvert år Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) og National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) gjennomføre tester for å fastslå de sikreste mellomstore SUVer og biler. Bilene gjennomgår har en grundig test og tøffere standarder gjennom årene gjort det vanskeligere å bli en topp-sikkerhet familie bil. Med informasjon om høyhastighets side og frontpartiet krasj, en rollover test og airbag sikkerhet inspeksjon, kan du ha fred i sinnet når det kommer til ditt barns sikkerhet i en av disse kjøretøyene. Kjøretøy med justerbart sete belter

Siden barn kommer i alle former og størrelser, er det viktig at bilen kommer med justerbar foran og bak setebelter uavhengig av hva andre sikkerhetsfunksjoner det kan ha. Bilbelte redusere dødeligheten i ulykker bare hvis de er sikret i korrekt posisjon. Hvis sikkerhetsbeltet ikke kan justeres, kan barnet fremdeles ikke være beskyttet i en kollisjon. Alle biler produsert etter 2007 er pålagt å ha justerbare setebelter, samt og øvre og lap belter på alle baksetene. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en bil laget før 2007, sørg for at den har justerbare setebelte funksjoner.
Mid-size SUV

kollisjonslaboratoriet konkluderte den øverste mid- size SUV plukker av 2010 inkluderer Lexus 350 RX, 2010 Audi Q5 og 2010 Dodge Journey. Alle tre bilene fikk minst en fire-stjerners rating i krasjtest-resultatene, som testet passasjer, sjåfør, side og front støt og rollover sikkerhet. Hvert kjøretøy er utstyrt med innebygd barnesete ankere, automatiske skumring-sensing frontlykter, en tre-punkts midtre belte og traction og stabilitetskontroll for å hindre skrens og plutselig endring av retning. Veigrep og stabilitet kontroll er viktig, og leveres som standard i de fleste mid-size SUV på grunn av sin størrelse og rollover potensial.
Mellomstore biler

Selv standard SUVer har et større bygge og kan motstå mer innflytelse, en håndfull mellomstore biler fikk også de Iihs topp sikkerhet plukker av 2010 for sin klasse. Biler som Ford Fusion, Hyundai Sonata og Mercedes-Benz C-klasse er blant de få som fikk karakteren "god" av Iihs rangeringer for front-og sidekollisjoner. Hver kjøretøyet leveres med front-, bak-og sidekollisjonsputer. Høydejusterbar nakkestøtte og whiplash beskyttelsessystemer hindre skader på barnets nakke ved en kollisjon. Nødbremsing bistå og ventilerte skivebremser forebygge ulykker både på tørr og våt asfalt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/comparing-cars/79724.html

Previous:
Next:

Sammenligning Cars